Lukasz Wojtowicz pisze:Ja nie widzę sensu startu od 2018, bowiem Szamir weźmie PiS i będą mieć 70% poparcia
Szamir DeLeon pisze:Teraz myślę, że wziąłbym jakąś skrajną lewicę Wtedy wziąłem PiS, bo wiedziałem, że będzie pusty (a głupio, żeby największa partia była pusta).
Już chyba ktoś o tym pisał, że nowa gra jest skazana na straty i, że rozpoczynanie nowej, gdy w tej jeszcze się nie wyczerpało formuły, będzie błędem.
Lukasz Wojtowicz pisze:Akurat dałoby się porządny samouczek gry i można grać, bo sama gra mogłaby być ciekawa, bowiem moglibyście działać pod względem dyplomatycznym, bo tak jak mówię Polska byłaby jedynym w pełni suwerennym i demokratycznym, też moglibyście wykorzystać likwidację państwowości Niemiec, więc gra byłaby ciekawa, ale to zależy czy chcielibyście grać
Co do 2005, to ciężka sprawa, bo zważywszy na to, że był Smoleńsk, to raczej ciężko by było uśmiercić kogoś innego, niż Lecha Kaczyńskiego, albo żeby w ogóle Smoleńska nie było.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 94 gości