Czy jesteś za zbanowaniem Krzysztofa Hansa?

Wszystko o wszystkim.

Czy jesteś za zbanowaniem Krzysztofa Hansa?

Tak
11
52%
Nie
10
48%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Re: Czy jesteś za zbanowaniem Krzysztofa Hansa?

Postautor: Krzysztof Hans » 08 sie 2018, 20:59

Poza tym newsy WP też mają sens bo telewizja w tym przypadku jest tym samym co portal o tej samej nazwie.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 08 sie 2018, 21:08

Krzysztof Hans pisze:No i kolejny mój pomysł został storpedowany - nie warto było robić.... :(
Też chciałbym przygotować jakiś projekt który wam by się spodobał ale nie bo projekty prawne są niekonstytucyjne (nie wasze itp.) , newsy zbyt fantazyjne a teraz projekty rozporządzeń unowocześniające media śmieciowe . Mój pomysł na wzmocnienie PD moją partią też poleciał do kosza...
Nie wiem o co wam chodzi...

Bo twoje projekty są niekonstytucyjne. Gdyby były ok, to nie byłyby w lasce. Beenhakker sobie radził nie mając klubu, więc argument z dupy. Nikt nie będzie robił sobie samozaoranie, bo jesteś nauczony tego, że każdy ci będzie chronił tyłek, musisz się nauczyć tego, że za kilkanaście lat będziesz musił sobie radzić sam w życiu.
Może czas dojść do wniosku, że sam jesteś sobie winny, że nie chce cię PD?
Robiłeś toksyczną atmosferę w PPol, bez powodu bym cię nie wywalił. W koalicji robiłeś dokładnie to samo, zamiast pracować, Gacewicz de facto podważałeś autonomię.
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Ignacy Schmidt

Postautor: Ignacy Schmidt » 09 sie 2018, 22:35

Event karny czy nowa postać?

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 09 sie 2018, 22:38

Nowa postać.

Awatar użytkownika
Janina Dobrzyńska

Postautor: Janina Dobrzyńska » 16 sie 2018, 17:24

Brawo! Nowość pełną gębą. Zobaczcie, proszę, na kolejne ignorancje wystąpienie w Sejmie. Polszczyzna- leży, kwestie merytoryczne- kopiuj-wklej wypowiedzi Hansa. I za ten niebywały "dorobek" poprzedniego konta gracz dostaje premię- kilka stacji telewizyjnych na własność i nie ukrywa swoich intencji- z jednej z nich utworzy tubę propagandową dla swojej mini partyjki. Gratuluję, jedynym efektem jaki został osiągnięty jest rezygnacja Wójtowicza.
Janina Dobrzyńska- Sojusz Lewicy Demokratycznej

Poseł na sejm IV, V, VI, VIII

2011-2017 przewodnicząca struktur SLD na pomorzu
2015-2020 przewodnicząca SLD
2015-2019 wiceprzewodnicząca KP SLD
2015-2019 wicemarszałek Sejmu
2015-2020 liderka ZL

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 16 sie 2018, 17:29

Ja cały czas nie rozumiem, dlaczego uznajecie, że te zmiany własnościowe w tych telewizjach oznaczają przejęcie ich przez Hansa. To, że on może na to liczyć nie oznacza, że tak się stanie. Przynajmniej ja nie mam zamiaru robić z tych stacji niczyich tub propagandowych.

Awatar użytkownika
Katarzyna Kajkowska

Postautor: Katarzyna Kajkowska » 16 sie 2018, 17:44

Ja w sumie też nie zamierzam takowych robić. Owszem w ramach nich będą pojawiać się newsy z SCD jednak tuba to nie będzie. Poza tym moja partia jest za mała na własną tubę i nie uważa by była jej potrzebna.
Obrazek
Katarzyna Kajkowska
Więcej Słońca!

Awatar użytkownika
Janina Dobrzyńska

Postautor: Janina Dobrzyńska » 16 sie 2018, 17:54

Człowieku, napisałeś to wprost.
Janina Dobrzyńska- Sojusz Lewicy Demokratycznej

Poseł na sejm IV, V, VI, VIII

2011-2017 przewodnicząca struktur SLD na pomorzu
2015-2020 przewodnicząca SLD
2015-2019 wiceprzewodnicząca KP SLD
2015-2019 wicemarszałek Sejmu
2015-2020 liderka ZL

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 16 sie 2018, 18:15

Administrator pisze:Ja cały czas nie rozumiem, dlaczego uznajecie, że te zmiany własnościowe w tych telewizjach oznaczają przejęcie ich przez Hansa. To, że on może na to liczyć nie oznacza, że tak się stanie. Przynajmniej ja nie mam zamiaru robić z tych stacji niczyich tub propagandowych.

Bo to de facto będzie przejęcie tych mediów przez Hansa. Nikt nie będzie miał ochoty na robienie eventów w tych mediach. Przypomnij mi proszę ile było eventów choćby z TV WP? Jeden z moim wywiadem i jeden o powstaniu. Serio GM liczysz, że nie tylko SCD będzie się tam promować?
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 16 sie 2018, 18:19

Przypominam, że to ja, a nie Hans decyduję o tym, co jest publikowane. Na pewno nie pozwolę na stronnicze informacje na temat SCD w tych nowych stacjach.

Wróć do „Spamowisko”