Z tym rozdzielaniem to jakie województwa masz na myśli?
Szczecin i Poznań zostały skreślone z listy aglomeracji.
Aleksander Beski pisze:Krzysztof Hans pisze:To w takim razie proszę o sugestie co zrobić aby ten projekt był poprawny. Naniosę poprawki
Wyrzuć ten projekt do kosza. To najlepsza poprawka.
Karol Malinowski pisze:Źle doczytałem, mój błąd co do górnośląskiego, ale mam i tak uwagi co do Silesi, bowiem i tak nie ma takiej nazwy w realu (Metropolia Górnośląsko-Zagłębiowska), bo utrzymanie m.in. GOPu, czy aglomeracji pomogło w utrzymaniu KZK GOP, czy TŚ bez zmian. Teraz będzie z tym problem, bo jak do metropolii włączone by zostało KZK GOP i TŚ, to byłby problem z komunikacją między górnośląskim, a jurajsko-dąbrąwskim i zostałyby jedynie Koleje Górnośląsko-Jurajsko-Dąbrowskie, więc moim zdaniem tworzenie metropolii na razie nie jest wskazane, poza tym Metropolie tworzy się osobną ustawą.
Poza tym jeżeli chcesz wydzielać te metropolie, to moim zdaniem powinna wejść cała aglomeracja gdańska, a nie samo Trójmiasto, poza tym te "jednostki pomocnicze" też są wątpliwe konstytucyjnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości