Na niektóre pytania potrzebowałem ponad godziny, bo naprawdę przekopywałem się przez raport NIK ws. odpadów medycznych, i już, k..., wiem coś nowego
Ale szkoda, że niestety niewiele to zmienia. Bo nic Wam z tej odpowiedzi raczej nie wyniknie, co najwyżej ja mogę coś trzepnąć o tych spalarniach, ale to takie mocno na odczep. Chyba, że w samorządach coś ruszycie - to przynajmniej to by było spoko. Chociaż lata powołania... No i mogłem przeoczyć jak coś wdrożyliście, to się nie plujcie
Cenię pytania ws. tego rozporządzenia w kulturze - zaraz je wdrożę, rzeczywiście dalej obowiązuje u nas to stare rozporządzenie, które imho jest ostrą przeginką, IRL zostało wdrożone nowe
Są to pytania fajne, ciekawe, przejrzane. Ktoś włożył pracę (zakładam, że Gniewomir, to jego działka) - to i ja włożyłem z większym zaangażowaniem.
Pytania, gdzie ktoś wrzuca pytanie bardzo z czapy - traktowałem bardziej z czapy
Gaz łupkowy jest czasochłonny, ale ok - to ważny temat, więc jak najbardziej Karol coś Ci odpiszę
Te kampanie MSZ... no, otwarłem ustawę budżetową, fakt, imho zmarnowanie 15 minut na analizę, ale w porządku, da się z tym żyć
Natomiast nieproporcjonalna praca z niektórymi pytaniami, serio
Nie życzę nikomu, chyba, że robi na odwal (a wiecie, że ja - stety czy nie - tak nie robię, więc dla mnie to skaranie boskie)
Zwłaszcza, że tak naprawdę z większości nic nie wynika. Nikogo nie przymuszam, ofc, Wasze prawo do pisania takich pytań, ale to tylko prośba - trochę nawet OG - żeby dawać pytania, które naprawdę więcej wnoszą i da się na nie odpowiedzieć bez siedzenia z raportem NIK, albo przeglądania ton innych materiałów
Tyle.
Rezygnowanie z gry jest śmieszne. Pewnie jak zwykle przejdzie Ci po 2 dniach
Ale chodzi Ci o Hamburę czy o pytania?