@maciejeckardt, moje gratulacje. Takiej wygranej wolnościowca jeszcze nie widziałem, ale mam nadzieję, że jeszcze kilkanaście razy zobaczę.
@maciejeckardt, moje gratulacje. Takiej wygranej wolnościowca jeszcze nie widziałem, ale mam nadzieję, że jeszcze kilkanaście razy zobaczę.
Maciej Eckardt @maciejeckardt
Dziękuję W.Nowak! Myślę, że będziemy wspólnie pracować żeby było ich jak najwięcej.
Oto innowacja według rządu: wprowadźmy zakładanie przedsiębiorstw przez telefon (nieważne, że i tak trzeba iść do urzędu, ale to jest innowacja) czyli coś co w dzisiejszych czasach jest już przestarzałe. Mówiąc poważnie, rząd proponuje rozwiązanie, które było stosowane już pod koniec XX wieku np. spółka zależna od (o ironio) TVN proponowała zakupy przez telefon. Więc rząd się trochę spóźnił (o tak gdzieś minimum 13 lat).
Odpowiadając karierowiczowi Mikołajowi Wlazłemu. Ja do Pana nie mam żadnych pretensji, nawet się cieszę, ponieważ jeden karierowicz mniej w PL-K. Widać, że Prawica KP stworzyła ten gabinet cieni po to, żeby tylko był. Jeżeli stworzyliby rząd oparty o ten gabinet to byłby to zły rząd. Wracając do wypowiedzi pana Wlazłego, bronić człowieka, którego celem numer jeden to zdobycie władzy i przywrócenie do Polski kresów wschodnich a nie zajęciem się poprawieniem prawem.
Wróć do „Partia Liberalno-Konserwatywna”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości