#OlgaNovak
Nie wiem kto lub co jest w Pani lodówce, ale pani formacja jako ,,zwycięzcy'' powinna merytorycznie przedstawić skąd znajdziecie w budżecie 30 miliardów.
Moderator: Anna Radziwiłł-Schmidt
Anna Radziwiłł-Schmidt udostępnił(a) link:
Nie sądziłam, że zostanę zaatakowana za obronę, nie zasugerowałam też nigdzie, że jesteśmy zwycięzcami Sprawozdawczyni projektu poseł Karolina Flinta po państwa konferencji prasowej udzieliła odpowiedzi, choć oczywiście przyznaję, że powinno się to odbywać w trakcie debat w Sejmie i Senacie. Tutaj moja partia "nawaliła" i jest mi z tego powodu przykro. Ale pomimo to, dzięki państwa poprawkom, ustawy wejdą wżycie za 6/7 lat, czyli czasu na zebranie tych pieniędzy jest dużo.
viewtopic.php?p=47712#p47712
Anna Radziwiłł-Schmidt skomentował(a):
Właśnie to napisałam
Anna Radziwiłł-Schmidt dodał(a) zdjęcie:
W nadchodzących wyborach do Senatu, w okręgu wyborczym nr 21 zagłosuję na Marcina Schmidta. Nie tylko dlatego, że jest moim mężem, ale przede wszystkim dlatego, że jest świetnym fachowcem i od dwóch kadencji godnie reprezentuje swój okręg w izbie wyższej. Zawsze starał się aktywnie sprawować mandat, bardzo dużo czasu, poza podstawowymi obowiązkami, poświęcał na spędzanie w swoim biurze senatorskim, aby z pierwszej ręki dowiadywać się o problemach mieszkańców i próbować je rozwiązywać. W obecnej kadencji został także przewodniczącym na początku największego, a obecnie drugiego co do wielkości klubu w Senacie - Obywatelskiego Klubu Ludowego, sprawnie nim zarządzając. Od prawie 20 lat jest partnerem, który zawsze wspierał mnie także w tych najtrudniejszych chwilach. Mam nadzieję, że zdecydujecie się oddać na niego głos i zaufacie mu, tak jak zrobiłam to ja. Gorąco Was do tego zachęcam!
@ankaradziwill pisze:
Zagłosowałam na Wilanowie - czekam na wyniki z niecierpliwością!
@ankaradziwill pisze:
Mocne przemówienie królowej Marii w Strasburgu - brawo, Wasza Królewska Wysokość! #genderequality
Anna Radziwiłł-Schmidt pisze:@ankaradziwill pisze:
Mocne przemówienie królowej Marii w Strasburgu - brawo, Wasza Królewska Wysokość! #genderequality
Zagłosowałam. Mój głos na liście krajowej - Maria Radziwiłł, w okręgu wyborczym nr 199 - Helena Serafin. Mimo młodego wieku obie nabrały już dużego doświadczenia politycznego, są gotowe żeby pełnić mandaty poselskie. Mam nadzieję, że wy też już skorzystaliście ze swojego obywatelskiego przywileju i poszliście do urn wyborczych. Jeśli nie, to zróbcie to jak najszybciej, zabierzcie rodzinę i przyjaciół!
Anna Radziwiłł-Schmidt pisze:
Zagłosowałam. Mój głos na liście krajowej - Maria Radziwiłł, w okręgu wyborczym nr 199 - Helena Serafin. Mimo młodego wieku obie nabrały już dużego doświadczenia politycznego, są gotowe żeby pełnić mandaty poselskie. Mam nadzieję, że wy też już skorzystaliście ze swojego obywatelskiego przywileju i poszliście do urn wyborczych. Jeśli nie, to zróbcie to jak najszybciej, zabierzcie rodzinę i przyjaciół!
Aleksander Beski skomentował(a) post
Oczywiście skorzystałem, oddałem głos na Pawła Kowala i na siebie
Wróć do „Kongres na rzecz Demokracji i Postępu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość