Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Marek Kohn

Re: Nuda

Postautor: Marek Kohn » 13 lip 2017, 16:01

Będzie, tylko Król nam znowu czmyhnął, a sprawy wojskowe powinny z nim być skonsultowane :D
Marek Kohn - dr hab. nauk prawnych, były prezes Partii Liberalno-Konserwatywnej, były premier Rzeczypospolitej Polskiej (2022), poseł na Sejm RP (2020-2025), senator II kadencji (od 2025).

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 14 lip 2017, 1:45

Zanim byśmy tę ustawę ogarnęli w Sejmie i Senacie to zdąży wrócić :D
Gniewomir Maj-Ołyński - dr nauk humanistycznych z zakresu nauk o polityce, dziennikarz, menadżer kultury,
I wiceprzewodniczący Postępowych Demokratów, poseł na Sejm III i IV kadencji IV RP

Awatar użytkownika
Marek Kohn

Postautor: Marek Kohn » 14 lip 2017, 1:53

No tak, ale generalnie to zwierzchnik Sił Zbrojnych powinien dla tego aprobatę wyrazić :D Teoretycznie, król zapewnił podczas konsultacji jeszcze jak to ja byłem kandydatem na premiera :D , że "daje PLK wolną rękę w realizacji swego programu, którego większość popiera.", ale wolimy uniknąć niesnasek z głową państwa :D
Marek Kohn - dr hab. nauk prawnych, były prezes Partii Liberalno-Konserwatywnej, były premier Rzeczypospolitej Polskiej (2022), poseł na Sejm RP (2020-2025), senator II kadencji (od 2025).

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 14 lip 2017, 2:05

Nie sądzę, żeby Ajna robił jakiekolwiek problemy :D
Gniewomir Maj-Ołyński - dr nauk humanistycznych z zakresu nauk o polityce, dziennikarz, menadżer kultury,
I wiceprzewodniczący Postępowych Demokratów, poseł na Sejm III i IV kadencji IV RP

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 15 lip 2017, 0:33

Szczerze mówiąc rozbawił mnie ten event Karola o obrażaniu się na wszystkich i wszystko, bo posłowie odeszli do innych partii XD

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 15 lip 2017, 17:41

Gniewomirze, i tak koalicja PD-PPol (i odwrotnie) była mało prawdopodobna, bo jeżeli to PPol wygrałoby wybory, to wy byście nie byli zainteresowani koalicją, bo to ja chciałem być liderem tej koalicji, a moi protegowani dostaliby najlepsze resorty, bo jakoś na SS-K się nie obraziłem, bo nawet jeżeli, to Choma i tak nie pasował do PPol, bo jednak w PPol są liderzy, którzy postulowali aneksję Lwowa (dla tych, co nie byli od mojego wejścia, ja też postulowałem, tylko nie jeździłem na Ukrainę :D ), a Choma to jednak Ukrainofil, więc w ogóle się dziwię, że Choma się zgodził na start jako kandydat PPol ;)
Członek zarządu Partii Polaków. Poseł na Sejm II i III kadencji.

Dawniej:
Wicepremier, Minister Sportu i Turystyki, pełnomocnik do spraw reformy administracyjnej, prezes Partii Polaków.

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 16 lip 2017, 12:59

Tak z ciekawości - czemu Jakubowski głosował przeciw Wojtyczkowi? Tylko dlatego, że zgłosiło go PD? :lol:

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 19 lip 2017, 0:31

WIELKA prośba do GM - proszę, przestań puszczać te idiotyczne eventy o tych zasranych stowarzyszeniach, to jest naprawdę wkurzające, jak wchodząc do gry mam nasrane kilka takich spamerskich eventów.

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 19 lip 2017, 15:27

Też mnie to irytuje, sam chciałem go odwieść od tych stowarzyszeń z femininistkami, bo może stracić reprezentację w Sejmie, bo Gonta w realu to starosta sochaczewski z PiSu, a Pawlicki reprezentuje prawe skrzydło PSL-u i się nie słucha, także przepraszam za gościa, który gra na ostatnie miejsca xD
Członek zarządu Partii Polaków. Poseł na Sejm II i III kadencji.

Dawniej:
Wicepremier, Minister Sportu i Turystyki, pełnomocnik do spraw reformy administracyjnej, prezes Partii Polaków.

Awatar użytkownika
Marek Kohn

Postautor: Marek Kohn » 21 lip 2017, 21:30

Ruch z TVP jest bardzo ciekawy... Trudno się chronić przed lizusostwem, zwłaszcza, jak to nie nasi trzęsą telewizją. Good move, w sumie szanuję, dało zagwozdkę :D

Btw. danie "Młodych dla Polski" (chyba dalej jestem ich członkiem IRL, chyba że mnie już wyjebali xD) Hansowi troszkę zabolało :D To organizacja jednak będąca zapleczem dla PiSu (niestety, tak się stało; chociaż na UJ nie), tutaj ewentualnie także dla PL-K.

Wróć do „Spamowisko”