Karolina Czyżewska z SCD:
(...) ta ustawa to nic innego jak śmierdząca bomba przez nas wyprodukowana. Chcielibyśmy ją więc gdzieś bezpiecznie zdetonować proponując w zamian lepsze ustawy.
W ogóle dużo wypowiedzi Hansa się tu nadaje.
(...) ta ustawa to nic innego jak śmierdząca bomba przez nas wyprodukowana. Chcielibyśmy ją więc gdzieś bezpiecznie zdetonować proponując w zamian lepsze ustawy.
Nie wiem kto odpowiada za tego Newsa, ale ten ktoś ma dość specyficzne poczucie humoru.
Jeżeli SCD robi sobie żarty i politykę traktuje z żartem, to mają bardzo specyficzne poczucie humoru, (...)
Aleksander Beski pisze:
Aleksander Beski napisał(a):
Jak to było? Że gdybyśmy byli rojalistami, to stworzylibyśmy rząd? Cóż, zajmujemy pierwsze miejsce, a w ostatnim sondażu 47% ankietowanych wyraziło poparcie dla przywrócenia monarchii. Dziękujemy.
Iwona Malinowska pisze:Paradoksalnie masz szczęście, że nie jestem GM, bo dostałbyś karny event za tą edycję posta z Twittera
Aleksander Beski pisze:Swoją drogą przypomniało mi się, jak Janina mówiła o noeliberałach xD
Nie wiem co bierze CBOS że tak odlatuje ale niech się tym z nami podzieli.
Aleksander Beski pisze:Ja byłem pewny, że napisałem "republiki"
Swoją drogą przypomniało mi się, jak Janina mówiła o noeliberałach xD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości