Wincenty Nowak - Portale Społecznościowe

Liczba posłów: 7 Liczba senatorów: 9
Prezes: Gabriela Dawidowska
Awatar użytkownika
Wincenty Nowak

Re: Wincenty Nowak - Portale Społecznościowe

Postautor: Wincenty Nowak » 14 lis 2015, 16:48

Obrazek
Po wypowiedzi pani Dobrzyńskiej wnioskowałem, że powiedzenie prawda jest złe. Powiedzenie prawdy, która jest czasami zła, oznacza, według pani Dobrzyńskiej, odwołanie ze stanowiska. Pewnie jak SLD miałoby tam przedstawiciela, to w mediach, by mówili, że nic strasznego nam nie grozi, a później zamachy odbyły się np. w Warszawie, i znowu by gadali, że nic złego nam nie grozi, a zrobili by nic bo by się podniecali związkami tych samych płci, legalną marihuaną, i wszystkim co lewica potrafi chorego wymyślić.

Awatar użytkownika
Janina Dobrzyńska

Postautor: Janina Dobrzyńska » 14 lis 2015, 16:52

Komentarz:

W każdym normalnym państwie, normalny premier, wziąłby się poważnie za swoich ministrów za tak nieodpowiedzialne i cyniczne zachowanie. Ale to Polska, kraj istnieje tylko teoretycznie.
Janina Dobrzyńska- Sojusz Lewicy Demokratycznej

Poseł na sejm IV, V, VI, VIII

2011-2017 przewodnicząca struktur SLD na pomorzu
2015-2020 przewodnicząca SLD
2015-2019 wiceprzewodnicząca KP SLD
2015-2019 wicemarszałek Sejmu
2015-2020 liderka ZL

Awatar użytkownika
Wincenty Nowak

Postautor: Wincenty Nowak » 14 lis 2015, 17:08

Ja jedyne jestem zdziwiony tym zamachowcy zaczęli robić zamachy obok meczów piłkarskich, bo zamach w Paryżu był bardzo prawdopodobny, ponieważ tam tyle jest muzułmanów, że to można było przewidzieć i dlatego się skupiłem na zamachu obok Stade de France.

Awatar użytkownika
Wincenty Nowak

Postautor: Wincenty Nowak » 14 lis 2015, 17:24

Obrazek
Jako, że słowa współczucia mogą tylko trochę pomóc, ale dla mnie to za mało więc postanowiłem, że wyślę rodzinom ofiar, które zginęły w sali koncertowej Bataclan, 2000 euro na osobę czyli, aż 200 tyś euro. Mam nadzieje, że inni milionerzy, też wspomogą rodziny ofiar pieniędzmi. #PrayforParis

Awatar użytkownika
Janina Dobrzyńska

Postautor: Janina Dobrzyńska » 14 lis 2015, 17:31

og: proszę o zweryfikowanie przez Admina. Nie bawmy się w celebrytów.
Janina Dobrzyńska- Sojusz Lewicy Demokratycznej

Poseł na sejm IV, V, VI, VIII

2011-2017 przewodnicząca struktur SLD na pomorzu
2015-2020 przewodnicząca SLD
2015-2019 wiceprzewodnicząca KP SLD
2015-2019 wicemarszałek Sejmu
2015-2020 liderka ZL

Awatar użytkownika
Wincenty Nowak

Postautor: Wincenty Nowak » 14 lis 2015, 17:34

og: Przecież ja gram taką postać, która ma miliony na koncie z działalności gospodarczych, nie może wspomóc innych?

Awatar użytkownika
Wincenty Nowak

Postautor: Wincenty Nowak » 14 lis 2015, 18:35

Obrazek
Jako iż jestem człowiek trochę chaotycznym zapomniałem powiedzieć, że jeśli zamachy odbędą się obok stadionów w Polsce. Zaczną się wojny uliczne fanatyków z imigrantami, ale wcześniej też może dojść do takich wojen ulicznych.

Awatar użytkownika
Wincenty Nowak

Postautor: Wincenty Nowak » 14 lis 2015, 18:46

Obrazek
Ja gardzę ludzkim życiem. Nie wiem czy to nie na poważnie. Pech - niefortunny zbieg okoliczności; brak szczęścia. Ludzie, którzy byli tam nie mieli szczęścia i to nie jest na miejscu? Jeszcze chciałbym wspomóc rodzinę 2000 euro które piechotą nie chodzą, to kpina z ludzi i jego wartość ludzkiego życia. Teraz mnie pani Monika Olejnik i Janina Dobrzyńska rozśmieszyły lepiej niż jakikolwiek kabaret.

Awatar użytkownika
Wincenty Nowak

Postautor: Wincenty Nowak » 05 gru 2015, 9:27

Obrazek
Jako iż zapomniałem powiedzieć coś o pensji wicepremiera. Wicepremier będzie miał pensje równą 4,5 krotności minimalnej pensji krajowej. Czyli jego pensja będzie wynosić 8775 zł.

Awatar użytkownika
Wincenty Nowak

Postautor: Wincenty Nowak » 12 gru 2015, 13:51

Obrazek
Widać, że posłowie i posłanki z SLD mają gdzieś uwagi innych ludzi, którzy wiedzą lepiej jak wprowadzić w Polsce monarchie tak, żeby to nie rozwalić. Do SLD nic nie dociera, jeśli pani poseł Paulina Piechna-Więckiewicz poucza, że wystarczy zmienić tylko artykuły mówiące o Prezydencie i jest. Toby było zabicie idei monarchii. Widać, że chcą zrobić z posłów debilów. Muszę was pouczyć, bo chcecie uczyć jak zrobić w konia głosujących na tak na pytanie ,,Czy jest Pan/Pani za wprowadzeniem monarchii w Polsce?", wprowadzenie Monarchii takiej jak chcieli Polacy zapewne, to nie jak przemeblowanie domu, wprowadzenie Monarchii to jest jak budowa nowego domu, tylko meble, które mogą być z poprzedniego domu zostaną umieszczone w tym nowym domy. Co do poprawki, to mam pytanie. Kościoły i Związki Wyznaniowe, które mają pół miliona wyznawców, nie mogą mieć swojego reprezentanta w Senacie, ale taka mniejszość niemiecka miała reprezentanta w Sejmie i chyba ma dalej. Mniejszość niemieckiej jest ok 148 tyś, ale kościoły i związki wyznaniowe, które mają pół miliona wyznawców, to nie mogą. Gdzie tu, kurde, jest sprawiedliwość?

Wróć do „Partia Liberalno-Konserwatywna”