Nowa gra?

Wszystko o wszystkim.

Nowa gra?

Tak
10
63%
Nie
6
38%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Re: Nowa gra?

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 03 sty 2019, 13:35

Ja odwalam w twoim mniemaniu szopkę, bo właśnie zasugerowałeś, że jakiś noname po zawodówce może o coś więcej, niż przedostatnie miejsce. Nie nastawiam się na nic, bo może się okazać, że maxem będzie 10% poparcia, więc jestem teoretycznym wyłącznie zagrożeniem, nie praktycznym. Naprawdę, jeżeli ktoś tego nie rozumie, to nie ma rozumu i godności człowieka. To bardziej będzie pokazywało, że gra jest niepoważna, bo kto nowy wbije do gry wiedząc, że jest bez jakichkolwiek szans, bo będą się tworzyć ustawki przeciw takim graczom? Nic, tylko życzyć powodzenia.
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Aleksander Lichtenberg

Postautor: Aleksander Lichtenberg » 03 sty 2019, 15:02

Zagrożeniem jest każdy gracz :lol: Wystaczyłoby, że rząd ogłosiłby coś kontrowersyjnego z telewizją, a Kajkowska już rozpoczęłaby ofensywę i zagroziłaby rządowi. Nie wiadomo jak bardzo.
Ta gra to nie tylko eventy, ustawy czy debaty. To też czasem zakulisowe ustalenia, które mogą być zawsze złamane. Jednak jeśli ktoś myśli, że ustaliliśmy, że Wójtowicz jest za dużym zagrożeniem i dlatego robimy nową grę, to ten ktoś nas przecenia. Po prostu widzimy, że obecna gra bardzo rozmyła się z rzeczywistością. Było za dużo zmian, trudno o wszystkich pamiętać. To mogłaby trwać, co jakiś czas ktoś palnąłby taką gafę jak z tym terminem referendum lub prezydent w ustawie o OT, ale co dalej.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 03 sty 2019, 16:02

Ale sam Ignacy stwierdził, że albo stara gra beze mnie, albo nowa z mną bez weny, bo jaki ma sens robienie co chwilę tego samego? Widzę nie bez powodu z wyżej wymienionych względów ustawkę.
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Aleksander Lichtenberg

Postautor: Aleksander Lichtenberg » 03 sty 2019, 17:11

Sam się pożegnałeś z nami. Skądinąd kolejny raz w bardzo nieprzyjemnych okolicznościach.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 03 sty 2019, 17:35

A jak myślisz, jak miałem zareagować za próbę ustawki, którą po imieniu nazwał już Schmidt? Miałem napisać super, zajebiście, genialny pomysł? Rozumiem, dla części z was porażka z amatorem bez wykształcenia i stosunkowo nowym graczem mógłby być problemem, ale żeby takie głupoty wymyślać? Jak dzieci w piaskownicy...

Awatar użytkownika
Aleksander Lichtenberg

Postautor: Aleksander Lichtenberg » 03 sty 2019, 17:40

W którym momencie tak napisał? Chyba nie tylko ja mam kłopot z czytaniem między wierszami :lol:

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 03 sty 2019, 17:49

Ignacy Schmidt pisze:Do cholery, albo się robimy nową grę i się do niej WSZYSCY przenosimy, albo nie i dalej odstawiasz co tydzień szopkę z powrotami i odchodzeniem. Litości.

Tu już nie muszę wiele pisać ;) Ja to rozumiem w oczywisty sposób, stara gra może zostać, ale bez Wójtowicza. W nowej może być Wójtowicz, ale wiadomo, że nic nie osiągnie, więc nie jest zagrożeniem.

Awatar użytkownika
Ignacy Schmidt

Postautor: Ignacy Schmidt » 03 sty 2019, 18:10

Ja pierdolę XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Człowieku, gdzie Ty coś takiego widzisz? XD Napisałem, że albo robimy nową grę i wszyscy się do niej przenosimy, albo NIE ROBIMY NOWEJ GRY=ZOSTAJEMY W TEJ. Ze wszystkim wadami i zaletami. Nie moja wina, że sam sobie coś umaiłeś, że Cię tu nie chcemy. :lol: To, że robisz co chwilę szopki nie ma związku z żadną "ustawką" XD Nie chce mi się tego liczyć, ale pewnym razem w ciągu dwóch tygodni chyba trzy razy zdanie zmieniałeś, czy grasz czy nie. A w ciągu całej gry to do 10 dochodzi pewnie. Stwierdzenie faktu to było. Doszukujesz się jakichś spisków jak opętany Macierewicz i szukasz na siłę konfliktu :lol:

Awatar użytkownika
Ignacy Schmidt

Postautor: Ignacy Schmidt » 03 sty 2019, 18:12

A, co do nowej gry- sam ją zaproponowałeś, a teraz doszukujesz się jakiejś "ustawki", spisku czy chuj wie czego jeszcze. To jest gwałt na logice. Kompletna aberracja.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 03 sty 2019, 18:28

To pisz konkretnie, twój wpis co innego sugerował. Jakby ktoś pytał, "niestety" zostaję, chyba że dostanę bana od GMa ;)

Wróć do „Spamowisko”