@kkajkowska do @aleksanderbeski i @Schmidt_PL :
Dlatego należy pokazać prawicy jak powinno wyglądać porozumienie. SCD czeka na ruch z waszej strony.
Moderator: Anna Radziwiłł-Schmidt
@kkajkowska do @aleksanderbeski i @Schmidt_PL :
Dlatego należy pokazać prawicy jak powinno wyglądać porozumienie. SCD czeka na ruch z waszej strony.
KorWroblewska pisze:
Serdeczne gratulacje dla mojej konkurentki! To była zacięta kampania, ale wygrała lepsza.
@AnnaStrezynska pisze:
Godzącym w bezpieczeństwo państwa jest dalsze urzędowanie Marka Balta na stanowisku MSWiA.
@Gasiuk_Pihowicz pisze:
Głosowaliśmy za rządem, bo dawaliśmy mu szansę. DeLeon rządzi ponad rok, ta szansa została zmarnowana.
@JoankaSW pisze:
Niebywały sukces lewicy - zjednoczenie z satelitą. W TI nie musieli wymyślać "nowego" programu, na który czekaliśmy kilka miesięcy. Za co przeszli, za stołki w zarządzie?
@kkajkowska" do "@JoankaSW pisze:
My teź w SCD śmiejemy się i dziwmy z tej sytuacji. Od początku wiedzieliśmy że do tego dojdzie - w zasadzie już po powstaniu TI gdy zaczęli nie przychodzić do Sejmu.
@Gasiuk_Pihowicz pisze:
Do odwołania ministra Balta zabrakło dwóch głosów. Co ciekawe, liczba posłów głosujących za była większa niż przeciw. #rządmniejszościowy
@OliwiaPopowska pisze:
Mam nadzieję, że minister Balt wreszcie się otrząśnie z marazmu i weźmie do pracy. Dzisiaj dostał 150 czerwonych kartek. #rządmniejszościowy
@aleksanderbeski pisze:
Skoro Piotr Szmulewicz został nazwany wybitnym ekonomistą, pomimo nie ukończenia studiów ekonomicznych, to ja mam takie pytanie - swego czasu dostawałem w szkole najwyższe oceny z historii, pisałem olimpiady itp., czy mogę z tego powodu nazwać się wybitnym historykiem?
@marta_fornero pisze:
Kolejny pokaz braku szacunku szefa rządu do Senatu - liczyliśmy na to, że pani premier nie stchórzy, stało się inaczej.
@maria_radziwill pisze:
@Fryderyk_Skarbinski skoro liczymy wszystkie zwycięstwa RI w wyborach uzupełniających, to policzmy też wszystkie "starych partii". Kraków to szóste zwycięstwo pana formacji (odkąd powstała), Świnoujście - siódme pozostałych.
Wróć do „Kongres na rzecz Demokracji i Postępu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości