Lukasz Wojtowicz pisze:Łukasz Wójtowicz (Facebook)
Jak państwo możecie się zorientować zdecydowałem się na odejście z Partii Liberalno-Konserwatywnej. Odniosłem wrażenie, że władze PL-K chcą wejść do takiej koalicji tylko po to, żeby w niej być. Mi nie o to chodzi, bowiem ja, gdybym był częścią koalicji nie po to, żeby być, ale też po to, żeby pracować na rzecz obywateli. Tej dobrej woli nie widziałem u konkurencji, mimo że zgadzałem się choćby na 500+ proponowane podczas kampanii PiS w 2020 i 2022 roku, lecz w formie bonu ryzykując rozłamem w PL-K, lecz PiS o dziwo nie był zainteresowany tym programem. Z większościami postulatów obu partii bez marudzenia się zgadzałem, w zamian chciałem, by większość postulatów PL-K pojawiło się w programie koalicji, na co wielkiej ochoty nie miał PiS.
Szkoda tylko, że media publiczne służą jako media propagandowe, co raczej pokazuje, że wyszło o ironio na PL-K, które samo wykorzystało je do ataku...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości