Moderator: Anna Radziwiłł-Schmidt
@danutahuebner pisze:
Gratulacje dla nowej @EP_President - @AnkaRadziwill!
EBienkowskaEU pisze:
@AnkaRadziwill jako @EP_President to nie tylko sukces @EPP, ale także całej Polski. Wszyscy powinniśmy być dumni z jej wyboru.
@gmolynski pisze:
Posty pani Kajkowskiej z SCD to kompletna aberracja - nigdy nie prowadziliśmy z nimi rozmów o jakiejkolwiek współpracy. Nie pozwolę, żeby planktonowa partyjka stawiała nam jakieś warunki. To absurd.
@aleksanderbeski pisze:
To naprawdę brzmi śmiesznie, SCD odpowiada na krytykę.....z przed kilku miesięcy.
Serio? Nie mogliście wcześniej odpowiedzieć?
@kpaszyk pisze:
To co dzieje się w sejmiku woj. wielkopolskiego to jest kpina z obywateli i demokracji. Gdzie są odpowiedzi marszałka na pytania radnych DPS? Skandal!
@jlasecki pisze:
Radni nie kwapili się do pracy, a teraz nagle, na hurra, chcą przegłosować zarząd. Bez debaty, bez pytań, bez sensu. To parodia sejmiku.
@OlekMiszalski pisze:
Działamy, aby jak najbardziej ograniczyć skutki powodzi i pomóc poszkodowanym. Jestem w stałym kontakcie z marszałkiem i wojewodą.
@SowaMarek pisze:
To niewątpliwa tragedia, ale trzeba zrobić wszystko, aby skutki były jak najmniejsze.
@aleksanderbeski pisze:
Czy naprawdę w SCD nie ma nikogo mądrego? Jakim trzeba być nieukiem w sprawach ekonomii, żeby proponować 7% VAT?
@aleksanderbeski pisze:
Poprę Aleksandrę Olszańską na przewodniczącą PD, myślę, że będzie potrafiła uporządkować sytuację w partii.
@OliwiaPopowska pisze:
@ala_mikolajczyk ma moje pełne poparcie w wyborach na przewodniczącą PD.
@Schmidt_PL pisze:
Podjąłem decyzję, głosuję na @ala_mikolajczyk, bo uważam że jest świetnym strategiem i będzie dobrym przywódcą.
@M_K_Blonska pisze:
@ala_mikolajczyk to w mojej opinii najlepszy wybór, rekomenduję moim kolegom i koleżankom wybranie właśnie jej.
@aleksanderbeski pisze:
Kolejny raz prawica zjednoczy się poprzez podział.
Wróć do „Kongres na rzecz Demokracji i Postępu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości