Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Re: Nuda

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 29 mar 2018, 9:06

Tak Hans mnie zainspirował do analizy PiSu, SN-K i TV Trwam, więc tak:
TV Trwam może mieć wywalone na politykę, bowiem z całym szacunkiem PiS i SN-K są z lekka bezbarwne, więc nie zdziwiłoby mnie to, że popierają wybranych ludzi z PD, czy PL-K.
Tak samo religilno-polityczna telewizja nie może być. To Regina Coeli ma być tylko na TV Trwam? Trochę dziwne :D
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Postautor: Krzysztof Hans » 29 mar 2018, 12:56

Chodzi oto że SCD sprzeciwia się takiej formule TV Trwam jaka miejsce obecnie gdzie w stacji skupionej w większości na religii uprawiana polityka. Modlitwy z Watykanu mogą być w każdej stacji natomiast polityka w stacji religijnej już nie bardzo no chyba źe TV Trwam uruchomi stacje ogólną lub informacyjną tak jak to było kiedyś z Pulsem :)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 31 mar 2018, 11:49

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... &__tn__=-R Powiem szczerze, że Komoniewski ma klasę, mimo iż jest ateistą, to nie ma problemu ze sładaniem i przyjmowaniem życzeń świątecznych :)
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 31 mar 2018, 21:06

Kiedy składał życzenia to akurat był Dzień Ateizmu :lol:

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 31 mar 2018, 21:20

To tego nie wiedziałem ;)

Co do Jaśkowiaka, to nie wiedziałem, że w grze można łączyć funkcję senatora i prezydenta miasta także przy wyborach bezpośrednich. I pomyśleć, że mogły mi ubyć co najmniej 2 mandaty :D

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 31 mar 2018, 21:23

Nieznajomość prawa szkodzi :lol: Mam wrażenie, że można łączyć te stanowiska, ale nie powinno się ;)

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 31 mar 2018, 21:25

Z drugiej strony bez sensu, żeby Jaśkowiak teraz rezygnował, skoro do wyborów zostały jakieś cztery miesiące :D
Gniewomir Maj-Ołyński - dr nauk humanistycznych z zakresu nauk o polityce, dziennikarz, menadżer kultury,
I wiceprzewodniczący Postępowych Demokratów, poseł na Sejm III i IV kadencji IV RP

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 31 mar 2018, 21:26

Na pewno premier nie powołałby osoby ściśle powiązanej ze ZL na ten urząd ;) Przez te 4 miesiące można coś jeszcze zrobić już na nowe konto.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 31 mar 2018, 21:29

Ta konstytucja jest tak długa, że serio ciężko się połapać co się zmieniło w grze raz ze względu na czas, a 2 dlugość jej.

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 31 mar 2018, 21:30

Premier nie będzie miał okazji nikogo powołać, bo Jaśkowiak nie zrezygnuje :D
Gniewomir Maj-Ołyński - dr nauk humanistycznych z zakresu nauk o polityce, dziennikarz, menadżer kultury,
I wiceprzewodniczący Postępowych Demokratów, poseł na Sejm III i IV kadencji IV RP

Wróć do „Spamowisko”