Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Re: Nuda

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 25 mar 2018, 18:27

Ale wiesz, ja się chociaż staram, a jeżeli kopiuję jakieś eventy, to swoje (słabo ogarniam HTML, więc żeby event wyglądał, to kopiuję event i go przerabiam, żeby miał ręce i nogi). Tak samo, żeby ustawy jakoś przyzwoicie wyglądały, to próbuję coś zrobić, żeby miały ręce i nogi. Naprawdę nie mam nic do Hansa, ale trzymajmy jakiś poziom, bo małpowanie nie jest złe, co innego plagiat, a plagiat, a małpowanie to co innego.
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 25 mar 2018, 19:09

Zachowanie Hansa jest faktycznie nie w porządku. W przypadku kolejnych eventów będę to bardziej sprawdzał. Na razie myślę, że w ramach kary wystarczy spadek poparcia lub negatywny event. A graczom w takich przypadkach radzę robić nagonkę medialną na SCD za to, że wystąpienia ich kandydatki są praktycznie plagiatami tych wygłaszanych przez innych kandydatów.

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 25 mar 2018, 19:54

Obstawałbym jednak przy tym, żeby go zdyskwalifikować z tych wyborów ;)
Gniewomir Maj-Ołyński - dr nauk humanistycznych z zakresu nauk o polityce, dziennikarz, menadżer kultury,
I wiceprzewodniczący Postępowych Demokratów, poseł na Sejm III i IV kadencji IV RP

Awatar użytkownika
Laura

Postautor: Laura » 25 mar 2018, 20:00

Lukasz Wojtowicz pisze:Ale wiesz, ja się chociaż staram, a jeżeli kopiuję jakieś eventy, to swoje (słabo ogarniam HTML, więc żeby event wyglądał, to kopiuję event i go przerabiam, żeby miał ręce i nogi). Tak samo, żeby ustawy jakoś przyzwoicie wyglądały, to próbuję coś zrobić, żeby miały ręce i nogi. Naprawdę nie mam nic do Hansa, ale trzymajmy jakiś poziom, bo małpowanie nie jest złe, co innego plagiat, a plagiat, a małpowanie to co innego.

Kopiowanie to jedno, domniemanie,że osoba Krzysztofa zniechęca innych do gry- zupełnie co innego.
Laura Novak
Wicepremier RP- Minister Skarbu i Energii.( 2026-2027 i 2028-2031)
Premier RP ( 2027)
Poseł na Sejm IV RP. I-VI kadencji
W latach 2020-2024 i od 2029 przewodnicząca SLD i ZL.
Przewodnicząca KP ZL w latach 2019-2026

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 25 mar 2018, 20:27

Gniewomir Maj-Ołyński pisze:Obstawałbym jednak przy tym, żeby go zdyskwalifikować z tych wyborów ;)

To zróbcie wy pierwszy krok i np. Podajcie ich do sądu ;)
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Aleksander Beski

Postautor: Aleksander Beski » 25 mar 2018, 20:28

Administrator pisze:Zachowanie Hansa jest faktycznie nie w porządku. W przypadku kolejnych eventów będę to bardziej sprawdzał. Na razie myślę, że w ramach kary wystarczy spadek poparcia lub negatywny event. A graczom w takich przypadkach radzę robić nagonkę medialną na SCD za to, że wystąpienia ich kandydatki są praktycznie plagiatami tych wygłaszanych przez innych kandydatów.

Ja już zrobiłem :v
Aleksander Beski - Poseł IV kadencji, członek Rządzić Inaczej.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 25 mar 2018, 20:28

Olek, nie chwal się, bo zabawa się skończy :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Postautor: Krzysztof Hans » 25 mar 2018, 21:23

No to może odpowiem:
1. Co do rzekomych plagiatów - to przyznaje się że bazuje na PD - głównie tu chodzi o format newsa a nie treść.
2. Podobieństwa mogą się zdarzyć ale z różnicami. Celuje w wyborców PD pokazując lepsze sposoby rozwiązywania pewnych spraw. Przykładowo PD mówi o Zielonych Targach ja zaś poszerzam temat o szerszą dostępność produktów w sklepach i uderzam w żywność hipermarketową.
3. Nie zgadzam się na negatywne eventy - to jest nie fair!

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 25 mar 2018, 21:28

To jest jak najbardziej sprawiedliwe. Jak lewica złamała ciszę wyborczą o kilka minut (albo kilkanaście) to był event karny.
Event twój i PD był bardzo podobny, podobne słowa na początku.

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Postautor: Krzysztof Hans » 25 mar 2018, 21:35

GM wspominał o nieczystych zagraniach więc skorzystałem z tej opcji.

Wróć do „Spamowisko”