Lukasz Wojtowicz pisze:Ale wiesz, ja się chociaż staram, a jeżeli kopiuję jakieś eventy, to swoje (słabo ogarniam HTML, więc żeby event wyglądał, to kopiuję event i go przerabiam, żeby miał ręce i nogi). Tak samo, żeby ustawy jakoś przyzwoicie wyglądały, to próbuję coś zrobić, żeby miały ręce i nogi. Naprawdę nie mam nic do Hansa, ale trzymajmy jakiś poziom, bo małpowanie nie jest złe, co innego plagiat, a plagiat, a małpowanie to co innego.
Gniewomir Maj-Ołyński pisze:Obstawałbym jednak przy tym, żeby go zdyskwalifikować z tych wyborów
Administrator pisze:Zachowanie Hansa jest faktycznie nie w porządku. W przypadku kolejnych eventów będę to bardziej sprawdzał. Na razie myślę, że w ramach kary wystarczy spadek poparcia lub negatywny event. A graczom w takich przypadkach radzę robić nagonkę medialną na SCD za to, że wystąpienia ich kandydatki są praktycznie plagiatami tych wygłaszanych przez innych kandydatów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości