Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Joanna Poniatowska

Re: Nuda

Postautor: Joanna Poniatowska » 18 mar 2018, 13:35

Dzięki za zrozumienie :)
księżna Joanna Poniatowska-Pawłowska - kasztelanowa kozielska oraz senator I i II kadencji IV RP

Wicepremier i minister spraw zagranicznych w rządzie Weroniki Ryszkowskiej (2024-2025), prezes SS-K/SN-K (2023-2028)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 20 mar 2018, 3:49

No i znowu się pojawił spam, GMie, w wątku Sejmowym też daj akceptację dla gości.
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 21 mar 2018, 13:51

Czyżby szykowały się powroty? ;) Szkoda tylko, że nie do PLK ;)
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 21 mar 2018, 14:28

Tak BTW GM odpisz na tajnym, bo przedwczoraj już napisałem i nie dostałem jeszcze odpowiedzi :D

Awatar użytkownika
Maria Lukrecja Chotolska

Postautor: Maria Lukrecja Chotolska » 22 mar 2018, 19:15

Lukasz Wojtowicz pisze:[...] Szkoda tylko, że nie do PLK ;)

Tej samej wiarołomnej PLK, która złamała ongiś jedność prawicy? Sorry, ale nie 8-) Kto tam w ogóle się jeszcze udziela?
Maria Lukrecja Chotolska - wiceprezes SNK

Benedykt Hińcza-Rogowski, Tamara Czartoryska, Andrzej Matusiewicz

Awatar użytkownika
Joanna Poniatowska

Postautor: Joanna Poniatowska » 22 mar 2018, 22:21

Btw. co to za rzucanie się z tym brakiem stanowisk klubu wobec wotum zaufania - głosujesz przeciw, nie popierasz rządu, to chyba logiczne :D
księżna Joanna Poniatowska-Pawłowska - kasztelanowa kozielska oraz senator I i II kadencji IV RP

Wicepremier i minister spraw zagranicznych w rządzie Weroniki Ryszkowskiej (2024-2025), prezes SS-K/SN-K (2023-2028)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 23 mar 2018, 5:32

Maria Lukrecja Chotolska pisze:
Lukasz Wojtowicz pisze:[...] Szkoda tylko, że nie do PLK ;)

Tej samej wiarołomnej PLK, która złamała ongiś jedność prawicy? Sorry, ale nie 8-) Kto tam w ogóle się jeszcze udziela?

Inna kwestia, że Blok Prawicy zaczął się sypać przed powstaniem PLK, co jest faktem, bo Narodowcy i Korwiniści opuścili blok. Brak aktywności=szybki upadek, co paradoksalnie PLK wyszło na dobre, bo Kohn wygrał nam wybory i były rządy stricte prawicowe ;) Ja jestem w PLK :D

Joanna Poniatowska pisze:Btw. co to za rzucanie się z tym brakiem stanowisk klubu wobec wotum zaufania - głosujesz przeciw, nie popierasz rządu, to chyba logiczne :D

I tak i nie. GM uznał, że sam będzie ustalał kto popiera rząd, a kto nie, gdyby było tak jak mówię, to przez brak mojej konkretności byście nie mogli zadaqać pytań rządowi...

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 23 mar 2018, 11:09

Ale tak by nie było. Regulamin mówi o pisemnym zgłaszaniu poparcia lub braku poparcia dla rządu.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 23 mar 2018, 14:03

Aha, to ja źle interpretuję...

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 23 mar 2018, 16:48

Skąd inąd zastanawia mnie jakim cudem Agnieszka Skowitnicka dodaje "Tak mi dopomóż Bóg", skoro Hans stwierdził, że to feministka, może narodem jesteśmy bardziej postępowi, niż w realu, ale kościół nie jest tak postępowy ;) Podejrzewam, że po takiej działalności czekałaby ją ekskomunika, ale... Co ja tam wiem :D

Wróć do „Spamowisko”