Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Re: Nuda

Postautor: Szamir DeLeon » 20 lut 2018, 0:23

Wszyscy znamy poglądy posła Bartyli i wiemy, że nie zmieni ich choć trochę, jeśli dostanie dość dobrą propozycję. :lol:
Gdybyśmy trzymali się mocno reala jak proponujesz, to nie byłoby monarchii, nie powstałoby PD, ZL miałaby góra 10% (przy bardzo dobrych lotach 15%) poparcia, chociaż raczej na pewno nie byłoby ZL, "korwinowcy" nie wygraliby żadnych wyborów, Szamir DeLeon oraz Łukasz Wójtowicz wciąż gryźliby samorządowe ławy, Kaczyński, Macierewicz czy Ziobro nie oddaliby tak łatwo władzy w partii, a żaden rząd nie upadłby przez brak aktywności :lol: Poszliśmy już daleko, poglądy takich niszowych polityków jak pan Bartyla mogły się lekko zmienić ;)

Awatar użytkownika
Laura

Postautor: Laura » 20 lut 2018, 0:31

Szamir DeLeon pisze:Wszyscy znamy poglądy posła Bartyli i wiemy, że nie zmieni ich choć trochę, jeśli dostanie dość dobrą propozycję. :lol:
Gdybyśmy trzymali się mocno reala jak proponujesz, to nie byłoby monarchii, nie powstałoby PD, ZL miałaby góra 10% (przy bardzo dobrych lotach 15%) poparcia, chociaż raczej na pewno nie byłoby ZL, "korwinowcy" nie wygraliby żadnych wyborów, Szamir DeLeon oraz Łukasz Wójtowicz wciąż gryźliby samorządowe ławy, Kaczyński, Macierewicz czy Ziobro nie oddaliby tak łatwo władzy w partii, a żaden rząd nie upadłby przez brak aktywności :lol: Poszliśmy już daleko, poglądy takich niszowych polityków jak pan Bartyla mogły się lekko zmienić ;)

W końcu jest już prawie 2026 rok.
Laura Novak
Wicepremier RP- Minister Skarbu i Energii.( 2026-2027 i 2028-2031)
Premier RP ( 2027)
Poseł na Sejm IV RP. I-VI kadencji
W latach 2020-2024 i od 2029 przewodnicząca SLD i ZL.
Przewodnicząca KP ZL w latach 2019-2026

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 20 lut 2018, 0:36

Tyle, że Bartyla jest dość stały w poglądach, więc nie wiem ;)

To tak jakby z Pawłowicz zrobić skrajną lewaczkę :lol: Wróć, Hans byłby do tego zdolny xDD
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 20 lut 2018, 0:39

Trochę dramatyzujesz ;)

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Postautor: Krzysztof Hans » 20 lut 2018, 0:44

Co racja to racja :)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 20 lut 2018, 0:50

@Szamir

Ale wiesz, ja wolę pilnować rzeczywistość, bo jest pewna rzeczywistość, ja jak brałem m.in. Bartylę do PPol, to analizowałem życiorys, programy wyborcze, żebym nie robił z przypuśćmy Komoniewskiego prawicowca (akurat Komoniewskiego znam, ale to przykład) i musiałem pamiętać, żeby nie zrobić wtopy, więc mnie trochę to irytuje, bo uczysz się postaci-polityków, a przychodzi gracz, który ma wywalone i robi z polityka swojego NPCa, to tak jakbym powiedział do swojej dziewczyny "masz mieć moje zdanie, bo jak nie, to w ryj" ;)
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 20 lut 2018, 1:00

I przeglądałeś wszystkie informacje o nim, wszystko wszystko? Miałeś tyle czasu na każdą osobę? :lol: Chyba lepiej pobieżnie przeczytać trochę informacji o tym człowieku i zająć się bardziej merytoryczną kwestią gry, czyli np. czy to co proponujesz ma sens (chyba, że proponujesz coś z rl, to wtedy wystarczy sprawdzić czy jest to zgodne z linią partyjną :lol: ). Teraz nie bronię Hansa ;)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 20 lut 2018, 1:45

Musiałem, bo PPol była jednak autorską partią ;)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 28 lut 2018, 0:46

Nie chcę się czepiać, bo sam się nie ze swojej winy spóźniłem z puszczeniem list, ale te listy Hansa są niezgodne z kodeksem wyborczym ;)

Na setnym miejscu na LK kończy się "suwak", a JOWy, to sami widzicie ;)

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 28 lut 2018, 1:08

Akurat to setne miejsce jest zgodne ( przeczytaj sobie ten przepis i popatrz np: na listę Partii Liberalnej z 2020 ;) ). A w JOWach co jest niby niezgodne?

Wróć do „Spamowisko”