@alicja_florek pisze:
Koalicja znowu nie zgłosiła kandydata na RPO, czy powtórzy się sytuacja z poprzedniego głosowania?
Moderator: Anna Radziwiłł-Schmidt
@alicja_florek pisze:
Koalicja znowu nie zgłosiła kandydata na RPO, czy powtórzy się sytuacja z poprzedniego głosowania?
@tomaszcimoszewicz pisze:
Dziękuję za tę intensywną kampanię! Za wszystkie spotkania, rozmowy, uwagi, także krytykę!
@hannazdanowska pisze:
Jedno z najfajniejszych zdjęć z kampanii! Już teraz dziękuję za wszystkie głosy i całą kampanię, za spotkania, za śmiech, za łzy, za smutek na trasie kampanii! Wszystko to wasza zasługa!
@beata_lindholm pisze:
Kampania jeszcze trwa, ale podsumowując ją - mam nadzieję, że udało mi się Was przekonać do mojej kandydatury i 19 października oddacie na mnie swój głos
@moanrosa pisze:
Dziękuję za wszystkie rozmowy - teraz spotkajmy się przy urnach wyborczych. Podejmijcie dobrą decyzję!
@m_schmidt pisze:
Wszystkie spotkania były dla mnie bardzo pouczające. Cieszę się z wszystkich rozmów, jakie miałem okazję odbyć. Mam nadzieję, że będę mógł reprezentować okręg przez najbliższe 6 lat
@maria_radziwill pisze:
Spełniłam już swój obywatelski obowiązek, a Wy?
Aleksander Beski dodał(a) zdjęcie:
Właśnie zagłosowałem
@beata_lindholm pisze:
Chat z wyborcami zakończony - dziękuję za wszystkie pytania i mam nadzieję, że rozwiałam wasze wątpliwości
@moanrosa pisze:
Kolejne spotkania za mną - dzisiaj w Zabrzu m.in. o niepełnosprawności, a także polityce wobec dzieci i młodzieży.
@HannaZdanowska pisze:
Spotkałam się z młodymi rodzicami w szpitalu Rydygiera i rozmawiałam o polityce państwa wobec nich, wsparciu jakie powinni otrzymywać - nie zabrakło także upominków dla maluszków
@filipserafin pisze:
Nie wiedziałem, że po lewej stronie sceny politycznej mamy jasnowidzów i proroków, to ekscytujące!
Maria Radziwiłł napisał(a):
W ostatnich tygodniach lewica zasugerowała, że Postępowi Demokraci zawiązali jakąś ogólnopolską koalicję z PL-K, PiS i SS-K i temat ten podchwyciły media. Mamy koalicję z tymi partiami w kilku sejmikach, czy radach miast, ale Postępowi Demokraci nie zadeklarowali poparcia, ani wejścia do rządu Łukasza Wójtowicza. Fakt poparcia naszych kandydatów którzy dostali się do drugiej tury, przez kandydatów którzy odpadli w pierwszej nie jest niczym nadzwyczajnym. Taka praktyka funkcjonuje w wyborach samorządowych (na prezydentów miast) od wielu lat, czy funkcjonowała również w prezydenckich, ale nigdy nie równała się koalicji.
Wróć do „Kongres na rzecz Demokracji i Postępu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości