Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Marek Kohn

Re: Nuda

Postautor: Marek Kohn » 28 sty 2018, 16:53

Zerknąłem na chwilę, a tu patrzę i chcą mnie wysłać do Senatu na emeryturę :D To już mogli poprosić o dożywotnią, a nie dwukrotnie przeturlanego człowieka stawiać do walki, narażając jeszcze na przegraną :D
Marek Kohn - dr hab. nauk prawnych, były prezes Partii Liberalno-Konserwatywnej, były premier Rzeczypospolitej Polskiej (2022), poseł na Sejm RP (2020-2025), senator II kadencji (od 2025).

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 28 sty 2018, 17:11

Jak poprowadzisz jakąś kampanię, to może nie przegrasz aż tak rażąco z K. Hansem :D Ale mógłbyś wrócić (wracać od czasu do czasu), oczywiście biorąc pod uwagę swój czas ;)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 29 sty 2018, 19:35

Hans z tym "nasze postulaty są popierane przez Polaków" przypomina mi o "prawdziwych" i "jedynych słusznych" Polaków. Hans przegrywa na samym starcie swoim ego :D
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 29 sty 2018, 19:44

Poza tym nie zapominajmy że pan senator do tej pory nie raczył odpowiedzieć na moją uwagę do niego skierowaną, która to zapewne pozwoliła mu zakończyć konkurowanie na pierwszej turze. O gustach się nie dyskutuje ale niestety widzę że parlamentarzyści lubią wspierać się nawzajem co niestety w spory sposób ogranicza szanse na świeżość w Sejmie czy Senacie.

WTF CO JA CZYTAM XD
Gniewomir Maj-Ołyński - dr nauk humanistycznych z zakresu nauk o polityce, dziennikarz, menadżer kultury,
I wiceprzewodniczący Postępowych Demokratów, poseł na Sejm III i IV kadencji IV RP

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 29 sty 2018, 20:17

Serio, nie kumam co on ma z tym sieciowaniem mediów, skoro w realu stacje wolą nadawać program ogólnopolski, to może Telewizja i radio regionalne to totalna nisza? No ale Hans wie lepiej, a my jesteśmy ciemną masą. Gorzej niż Totalna Opozycja :D
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 29 sty 2018, 20:32

Jak zaznacza Prezes Hans potrzebne jest zjednoczone działanie partii politycznych w Sejmie, stąd też SCD jest otwarte w kierunku wsparcia mniejszych, często nie udzielających się partii.
- Tym partiom oferujemy nie tylko jeden szyld, ale i opiekę oraz wspólne działanie nad ważnymi dla polskich obywateli. Obiecujemy że dzięki nam ich członkowie nie zostaną zapomniani i że będą mogli skuteczniej działać dla społeczeństwa.
Prezes Hans jako przykład podał przykład Partii Polaków która to z obiecującego okresu nagle wpadła w zastój.

Obrazek

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 29 sty 2018, 21:35

Lukasz Wojtowicz pisze:Serio, nie kumam co on ma z tym sieciowaniem mediów, skoro w realu stacje wolą nadawać program ogólnopolski, to może Telewizja i radio regionalne to totalna nisza? No ale Hans wie lepiej, a my jesteśmy ciemną masą. Gorzej niż Totalna Opozycja :D

Może to zabrzmi bardzo antykapitalistycznie, ale trendy buduje kapitał, a nie my jako konsumenci. Jeśli Solorz-Żak razem z Walterem wpakowali duże pieniądze w telewizje regionalne to byłyby one na całkiem porządnym poziomie- ludzie oglądaliby je. Dzisiaj są one okazją do powiedzenia "wow, byłem w telewizji" :lol: i, rzadko, źródłem wiedzy o niebezpieczeństwach, zagrożeniach, zmianach w np. organizacji ruchu.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 29 sty 2018, 21:53

Niestety, ale kilka stacji próbowało i wyszła lipa ;)

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 29 sty 2018, 21:55

Mówię o wielkich pieniądzach, a nie o tej resztce do dostała np. TVN Warszawa ;)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 29 sty 2018, 21:57

Akurat na TVN Warszawa poszła spora kasa, oddelegowano z głównej anteny kilku dziennikarzy i stacja miała słabą oglądalność mimo nadawania w DVB-T w Warszawie, więc poszły cięcia i stację finalnie zamknięto. A szkoda.

Wróć do „Spamowisko”