Wincenty Nowak
zdjęcie profilowe
zdjęcie w tle
@W.Nowak
Wincenty Nowak
zdjęcie profilowe
zdjęcie w tle
@W.Nowak
Wincenty Nowak @W.Nowak
Mam nadzieje, że pani premier nie rzucała słów na wiatr w moim rodzinnym mieście i Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi i dostanie jakąś pomoc a nie tylko słowa które mówią o pomocy.
Wincenty Nowak @W.Nowak
Ciekawi mnie od kiedy SLD walczy o Szpital Matki Polki. Może kupowali ,,cegiełki", kiedy szpital się budował.
Wincenty Nowak @W.Nowak
Wzywam do przypomnienia historii polityków z SLD bo chyba pamiętają tylko te czarne chwile z naszego pięknej historii.
Brawo SLD, właśnie tego oczekiwali Polacy ustawy o narodowym świecie Dnia Kobiet. A tak z innej beczki, żeby wyjść na kompromis proponuje święto Dzień Kobiety i Mężczyzny.
Jeśli my najgłośniej i najbardziej krytykujemy to co Pani robi ze swoją partią? Bo SLD to co robiło to tylko krytykowało, może robiliście coś innego, ale krytykowanie to u was przeważa. Może skompromitowałem swój Klub, ale przyznaje się do tego. Tylko na końcu głosowania nad swoją ustawą niech Pani nie otwiera znowu głosowania.
Wróć do „Partia Liberalno-Konserwatywna”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości