Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Michał Ajna

Re: Nuda

Postautor: Michał Ajna » 27 gru 2017, 19:49

Mi właśnie na komputerze działa normalnie, ale na tablecie tak muli, że nie daje się normalnie korzystać z forum.
Michał II, Król Senior

Awatar użytkownika
Aleksander Beski

Postautor: Aleksander Beski » 27 gru 2017, 20:01

U mnie jest tak jak Wincenty napisał.
Aleksander Beski - Poseł IV kadencji, członek Rządzić Inaczej.

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 27 gru 2017, 20:31

U mnie też tak jak u Wincentego

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 27 gru 2017, 22:57

Szamir DeLeon pisze:Nie było tak źle :lol: Ale skąd wiesz, że nie wygra któryś wyborów lub jakiś poseł nie przejdzie do SCD :lol:
A tak poważnie to nadal może zbierać podpisy pod ustawą w ramach OIU i wtedy będzie trzeba nad nimi pracować :D

Raczej nie będzie miał żadnej reprezentacji, bo totalnie zbłaźnił Pawlickiego, moim zdaniem zabrakło mu pokory do gry, a szkoda, bo im więcej aktywnych graczy, tym lepiej.

Michał Ajna pisze:Innym też tak muli się forum na urządzeniach mobilnych? Jestem w stanie wejść, ale normalnie korzystać - nie bardzo.

Pewnie ci wyświetla "Kurza twarz"? To mi tak samo. Forum od dłuższego czasu zamula.
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 27 gru 2017, 22:59

Zostały mu samorządy do zbłaźnienia :lol: Ma chyba Attenborough'a (nie tego od filmów ;) ) i kogoś jeszcze. Hans chyba zostanie w grze, mimo braku sejmowej reprezentacji :)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 27 gru 2017, 23:09

Attenborough jest jedynym radnym SCD w skali regionu. Skąd inąd to nie NPC ;) Kubit tam jeszcze jest, ale z list PPol nie dostała się do Sejmiku Dolnośląskiego ;) Bez urazy, ale Hans jest książkowym przykładem jak nie grać w PBFy i nie mówię tylko o politycznych.
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 27 gru 2017, 23:13

Z tego co pamiętam to któryś projekt był skopiowany z innej gry (Księstwo Delicji czy coś takiego), więc chyba tam też Krzysztof jest obecny ;)
A Attenborougha kojarzę, bo on miał dość fajną nazwę komitetu (YOLO Twoje City czy jakoś tak) :lol:

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 27 gru 2017, 23:24

No ale wiesz, nie wiadomo, czy to są nawet jego ustawy :D Ja jako Malinowski też przyszedłem jako świeżak, a mimo to próbowałem, żeby ustawy nie były na totalny odpierdziel i jak byłem w koalicji, to nie krytykowałem na zewnątrz rządu, czy jego programu, IV Rzesza Europejska (nie bijcie, ale taką opinię mam o federacji Europejskiej) mi się nie marzy ani w realu, ani w grze, a mimo to tego nie krytykowałem, bo wolałem się od Piotrka/Gniewomira i Anki uczyć ;)

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 27 gru 2017, 23:31

Chyba każdy z nas idzie na pewne ustępstwa w swoich poglądach względem swojej postaci ;)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 27 gru 2017, 23:35

Jak widać nie każdy ;) Chyba wiesz o kim piszę :P

Wróć do „Spamowisko”