Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Re: Nuda

Postautor: Karol Malinowski » 07 paź 2017, 7:44

Zawsze mi się wydawało, że prezesów spółek skarbu Państwa też można postawić przed Trybunałem Stanu ;) Ale już tak w 100 procentach poważnie, to ja nie rozumiem Hansa, jest na tym Satkurierze, jest tu, może kogoś się zapytać kto ogarnia temat, a on myśli, że jest najzajebistszy i to jest jego największy problem, a nie to, że nikt go tu nie lubi, bo rozumiem, ktoś nie ogarnia tematu, ja też jako "świeżak" tu musiałem się uczyć i koalicja mi bardzo pomogła, ale nie miałem tak porywczego charakteru bez urazy, jak Hans, bo on chciał robić rewolucje, Bóg wie co. Jeżeli Hans chce być dobrym graczem, to sam musi się zmienić. Bo wiadomo, pocisnąłem Kohna, że ma za wysokie ego, ale za nim szły wyniki i moim zdaniem może się nazywać zajebistym, ale Hans? Za nim nie świadczą wyniki i robi ciągłe gafy, a jak mu coś sensownego dam, to mówi, że to jest be, albo daje jeszcze głupsze pomysły xD
Członek zarządu Partii Polaków. Poseł na Sejm II i III kadencji.

Dawniej:
Wicepremier, Minister Sportu i Turystyki, pełnomocnik do spraw reformy administracyjnej, prezes Partii Polaków.

Awatar użytkownika
Janina Dobrzyńska

Postautor: Janina Dobrzyńska » 07 paź 2017, 8:43

Może skoro rzeczywiście zajmuje się mediami to niech stworzy własną stację? Tutaj są takie, w poprzedniej grze też były.
Janina Dobrzyńska- Sojusz Lewicy Demokratycznej

Poseł na sejm IV, V, VI, VIII

2011-2017 przewodnicząca struktur SLD na pomorzu
2015-2020 przewodnicząca SLD
2015-2019 wiceprzewodnicząca KP SLD
2015-2019 wicemarszałek Sejmu
2015-2020 liderka ZL

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 07 paź 2017, 9:46

Ma tą TV Puls, więc nie wiem czemu się nią nie zajmuje, bo teoretycznie istnieje, a w praktyce nie ;) Więc Krzysiek, jak chcesz robić coś pożytecznego, to nikt ci tego nie odmawia, tylko jak ci napisałem rób coś pożytecznego.

Dawniej:
Wicepremier, Minister Sportu i Turystyki, pełnomocnik do spraw reformy administracyjnej, prezes Partii Polaków.

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 08 paź 2017, 20:55

Odnoszę takie wrażenie, że Hans kompletnie nie wyciąga wniosków ze swoich błędów, bowiem robi i tak to samo jak za Pięknej, czyt. 90% projektów to buble, ale on uważa, że one są najlepsze, próby doprowadzenia TVP do bankructwa (Nowak i Skarbiński jako postacie lubią to), dalsze problemy do tej biednej Partii Polaków, bo ja robię transfery, a on nie może, bo GM nie ma wyjścia i nie może zrobić, że partia z ludźmi skompromitowanymi i bez urazy, którzy powinni co najwyżej zamiatać ulicę, bo sorry, ale Hans tak to najgorszy wedle rankingów zaufania gracz w historii tej gry i jak się nic nie zmieni, to będzie mu można bo zakończeniu gry dać tytuł anty człowieka roku (odpowiednik złotych malin ;) ).

Dawniej:

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 18 paź 2017, 19:48

Jakby co dzięki za grę, nie mam już czasu i motywacji, więc jeszcze raz dzięki. Było tu wielu fajnych graczy, więc jeszcze raz dzięki :)

Dawniej:

Awatar użytkownika
Aleksander Beski

Postautor: Aleksander Beski » 18 paź 2017, 21:04

Karol Malinowski pisze:Jakby co dzięki za grę, nie mam już czasu i motywacji, więc jeszcze raz dzięki. Było tu wielu fajnych graczy, więc jeszcze raz dzięki :)

Do następnego razu! :)
Aleksander Beski - Poseł IV kadencji, członek Rządzić Inaczej.

Awatar użytkownika
Janina Dobrzyńska

Postautor: Janina Dobrzyńska » 19 paź 2017, 9:47

wrócisz, wszyscy wracają ;) fajnie było, powodzenia wżyciu prywatnym, w realnej polityce

BTW event o śmierci Malinowskiego wygląda jak napisany przez sześciolatka :D
Janina Dobrzyńska- Sojusz Lewicy Demokratycznej

Poseł na sejm IV, V, VI, VIII

2011-2017 przewodnicząca struktur SLD na pomorzu
2015-2020 przewodnicząca SLD
2015-2019 wiceprzewodnicząca KP SLD
2015-2019 wicemarszałek Sejmu
2015-2020 liderka ZL

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 20 paź 2017, 12:12

Raczej na karierę w realnej polityce nie liczę ;)

A tak w ogóle mój pierwszy vlog, trochę o symulacji się naprodukowałem ;) https://youtu.be/bAb0DYuoWLY

Dawniej:

Awatar użytkownika
Fryderyk Skarbinski

Postautor: Fryderyk Skarbinski » 20 paź 2017, 12:17

zaraz nam wszyscy poumierają;)
Fryderyk Skarbiński - przewodniczący Stowarzyszenia "Rządzić Inaczej", ekonomista behawioralny, doktor ekonomii i psychologii, project manager, działacz społeczny
Obrazek

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 23 paź 2017, 17:36

https://youtu.be/jjbCJvn5NU4 drugi vlog, na końcu o symulacji ;)

Dawniej:

Wróć do „Spamowisko”