Nuda

Wszystko o wszystkim.
Administrator
Administrator

Re: Nuda

Postautor: Administrator » 06 paź 2017, 17:28

Trybunałem Stanu za co?

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 06 paź 2017, 18:54

Za powstanie danego ośrodka regionalnego odpowiada dana większość, TVP w tym wypadku pełni funkcję wykonawczą, więc jeżeli nie dojdzie do modyfikacji ustawy o RTV, to działania danego prezesa TVP są niezgodne z prawodastwem, więc Karnowski, jeżeli by to wprowadził, to mógłby zostać postawiony przed Trybunałem Stanu.
Członek zarządu Partii Polaków. Poseł na Sejm II i III kadencji.

Dawniej:
Wicepremier, Minister Sportu i Turystyki, pełnomocnik do spraw reformy administracyjnej, prezes Partii Polaków.

Awatar użytkownika
Fryderyk Skarbinski

Postautor: Fryderyk Skarbinski » 06 paź 2017, 19:45

Prezes TVP chyba nie może być postawiony przed Trybunałem Stanu
Fryderyk Skarbiński - przewodniczący Stowarzyszenia "Rządzić Inaczej", ekonomista behawioralny, doktor ekonomii i psychologii, project manager, działacz społeczny
Obrazek

Awatar użytkownika
Aleksander Beski

Postautor: Aleksander Beski » 06 paź 2017, 19:47

Fryderyk Skarbinski pisze:Prezes TVP chyba nie może być postawiony przed Trybunałem Stanu

Ma pan rację.
Aleksander Beski - Poseł IV kadencji, członek Rządzić Inaczej.

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 06 paź 2017, 20:17

Też zupełnie nie rozumiem, czemu ten debilny event poszedł. Widzimisię Hansa to nie jest żaden powód. Telewizją rządzi PLK-PiS, Karnowski jest prorządowy, więc to raczej oni o takich rzeczach decydują. GM - prośba, albo nie puszczaj tych debilnych eventów, albo zbanuj tego debila. Bo inaczej już się nie da. I uważam, że ten event powinien być usunięty.
Gniewomir Maj-Ołyński - dr nauk humanistycznych z zakresu nauk o polityce, dziennikarz, menadżer kultury,
I wiceprzewodniczący Postępowych Demokratów, poseł na Sejm III i IV kadencji IV RP

Awatar użytkownika
Fryderyk Skarbinski

Postautor: Fryderyk Skarbinski » 06 paź 2017, 20:21

poza tym co ten event wnosi do gry?
Fryderyk Skarbiński - przewodniczący Stowarzyszenia "Rządzić Inaczej", ekonomista behawioralny, doktor ekonomii i psychologii, project manager, działacz społeczny
Obrazek

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 06 paź 2017, 20:22

^ tu też się zgadzam.
Gniewomir Maj-Ołyński - dr nauk humanistycznych z zakresu nauk o polityce, dziennikarz, menadżer kultury,
I wiceprzewodniczący Postępowych Demokratów, poseł na Sejm III i IV kadencji IV RP

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 06 paź 2017, 21:56

Przecież nie powstał żaden nowy ośrodek regionalny.

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 06 paź 2017, 22:17

Nie zmienia to faktu, że Hans chce rządzić czymś, do czego nie ma prawa - jak wygra wybory i obsadzi RMP to może wtedy robić takie zmiany ;)

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 06 paź 2017, 23:10

Wiem i też zwracałem mu już uwagę, aby nie pisał więcej takich eventów, bo nie będę ich wrzucał. Ten i tak jest bardzo mocno ograniczony w porównaniu z tym, co początkowo proponował.

Wróć do „Spamowisko”