Joanna Zadurska (SCD Młodych) - Social Media

Liczba posłów: 1
Prezes: Nicola Stanec-Rabecka

Populistyczna partia rozwiązana w 2032 r.

Moderator: Aleksander Lichtenberg

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Joanna Zadurska (SCD Młodych) - Social Media

Postautor: Krzysztof Hans » 21 sie 2017, 22:00

Obrazek
Facebook i Twitter:
Pododobnie jak inni vice-przewodniczący tak i ja Joanna Zadura. Ruszam z swoimi profilami w mediach społecznościowych by być jeszcze bliżej was i waszych spraw.

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Re: Joanna Zadurska (SCD Młodych) - Social Media

Postautor: Krzysztof Hans » 08 paź 2017, 16:21

Facebook i Twitter:
Wszyscy mówią o zmianach. Jak wiecie z politycznej sceny znikają Piękna Polska i Młodzi dla Polski ale jak to mówią "show must go on". Dlatego też na podstawie tych dwóch jednostek tworzy się coś nowego a mianowicie SCD czyli Stronnictwo Centrowo-Demokratyczne wraz z jego młodzieżówką SCD Młodych. Dostaliśmy nowe życie i więcej okazji do działania ! Rozpoznacie nas po czerwono - biało - czarnej kolorystyce :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Re: Joanna Zadurska (SCD Młodych) - Social Media

Postautor: Krzysztof Hans » 18 sty 2018, 1:01

Facebook i Twitter:
Jako osoba młoda często lubię udzielać się w internecie i rozwiązywać za jego pośrednictwem potrzebne sprawy. Stąd też przejrzałam pomysł PD i Rządzić Inaczej odnośnie głosowania internetowego i poszłam z nim do zarówno przewodniczącej SCD Młodych jak i Prezesa SCD czyli samego Krzysztofa Hansa. Po wspólnej rozmowie "w sześć oczów" uznaliśmy że warto będzie pomóc wspomnianym partiom i chociaż symbolicznie poprzeć ten projekt, gdyż pozwoli on młodym ludziom (i nie tylko) w jeszcze lepszy sposób wyrazić swój obywatelski obowiązek. Tak więc... wchodzimy w to!

Wróć do „Naprzód!”