Juliusz Norberg @j.norberg
Juliusz Norberg @j.norberg
@j.norberg: Dziś wraz z przyjaciółmi zbieraliśmy podpisy za kandydaturą @ankaradzwill w Warszawie i Radomiu. Jesteśmy wdzięczni za każdy podpis, a udało się ich zebrać naprawdę dużo! #PrezydentRadziwiłł
@j.norberg: Rozpoczęliśmy kampanię wyborczą! Zostałem Rzecznikiem Sztabu Dołożę wszelkich starań, aby ciężka praca zamieniła się w sukces. #PrezydentRadziwill
@j.norberg: Kampania wyborcza dobiega końca. Pragnę wszystkich zachęcić do pójścia na wybory, aby uczestniczyć w tworzeniu wyborczych tradycji w naszym kraju. Zachęcam do świadomego głosowania. Zachęcam do głosowania za skutecznym działaniem, za świeżością, młodością i dobrą kontynuacją. #Wybory2015 #PlatformaObywatelska
@j.norberg: Ciężko mi wyrazić jak bardzo jestem szczęśliwy. Udało nam się! Dzięki serdeczne za wszystkie głosy,jesteście super! #Wybory2015
@j.norberg: Ataki @janinadobrzynska na Panią Premier są co najmniej nieprzyzwoite. Więcej szacunku.
@j.norberg: @janinadobrzynska Osobie, która pełni funkcje premiera rządu należy się bezwarunkowy szacunek. Jest mi przykro, że Pani tego nie rozumie.
Wróć do „Platforma Obywatelska”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości