Anna Radziwiłł-Schmidt
Polityk
Zdjęcie profilowe:
Zdjęcie w tle:
Anna Radziwiłł-Schmidt
@ankaradziwill
Moderator: Anna Radziwiłł-Schmidt
Anna Radziwiłł-Schmidt
Polityk
Zdjęcie profilowe:
Zdjęcie w tle:
Anna Radziwiłł-Schmidt
@ankaradziwill
Anna Radziwiłł-Schmidt dodał(a) zdjęcie:
Rozpoczęło się zbieranie podpisów pod moją kandydaturą. Postanowiłam, że sama też wyjdę na ulice. W trakcie swojej kampanii chciałabym bowiem postawić na bezpośredni kontakt z wyborcami. Z telewizji nie dowiem się, jakie są realne problemy pojedynczych Polaków. Będę mogła spokojnie porozmawiać z każdą spotkaną osobą. Chciałabym również zachęcić do składania podpisów pod moją kandydaturą
Stowarzyszenie "Młodzi Demokraci" z nami! Bardzo cieszę się, że młodzi ludzie postanowili pomóc i włączyli się w akcję zbierania podpisów pod moją kandydaturą. To wiele dla mnie znaczy Na koniec - pamiątkowe selfie!
Anna Radziwiłł-Schmidt napisał(a):
Niedawno miałam okazję przebywać w sztabie wyborczym w Kwidzynie, w ramach akcji zbierania podpisów pod moją kandydaturą. Skorzystałam z okazji i odwiedziłam moją przyjaciółkę, Janinę Dobrzyńską. Przyjaźnimy się już ładnych parę lat. Oczywiście brukowe media to wychwyciły i od razu oskarżyły nas o knucie i tajne dogadywanie się. Pragnę zapewnić, że były to wizyty o charakterze prywatnym.
Kontynuujemy zbieranie podpisów pod moją kandydaturą. Tym razem w Poznaniu i Gorzowie Wielkopolskim! - z użytkownikami: Bożena Szydłowska, Rafał Grupiński i Agnieszka Pomaska.
Dzisiaj zbieraliśmy podpisy pod moją kandydaturą w Krakowie, Nowym Sączu, Oświęcimiu i Tarnowie. Towarzyszył mi mój mąż, Marcin
Dzisiaj zbieraliśmy podpisy w Lublinie, Zamościu, Chełmie i Białej Podlaskiej. Towarzyszyły mi Joanna Mucha, Magdalena Gąsior-Marek i Agnieszka Pomaska. Już niedługo moja kandydatura zostanie oficjalnie zarejestrowana
@ankaradziwill pisze:
Widzimy się w Gdańsku! #inauguracja
Anna Radziwiłł-Schmidt zmienił(a) zdjęcie w tle:
Irena Fischer lubi to
Wróć do „Kongres na rzecz Demokracji i Postępu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości