Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Jan Radziwiłł

Re: Nuda

Postautor: Jan Radziwiłł » 15 cze 2017, 23:55

Może uda mi się pobudzić PiS do działania bo ich nie widać.
Książe Jan Radziwiłł - Przewodniczący i założyciel Stronnictwa Szlachecko-Konserwatywnego.

Były wicepremier, Minister ds. wprowadzenia w Polsce monarchii, Przewodniczący Razem dla Najjaśniejszej!

Kosek wita.

Awatar użytkownika
Laura

Postautor: Laura » 16 cze 2017, 0:09

Będzie więcej graczy, będą widoczni. Na siłę nic nie wyjdzie.
Laura Novak
Wicepremier RP- Minister Skarbu i Energii.( 2026-2027 i 2028-2031)
Premier RP ( 2027)
Poseł na Sejm IV RP. I-VI kadencji
W latach 2020-2024 i od 2029 przewodnicząca SLD i ZL.
Przewodnicząca KP ZL w latach 2019-2026

Awatar użytkownika
Marek Kohn

Postautor: Marek Kohn » 16 cze 2017, 0:14

Ale jak chcesz pobudzić graczy, którzy nie grają i nie wchodzą? xD To tak jakby jeszcze kilka tygodni Tobie czy mnie spamować tematy :D

Ba, w temacie z pytaniami zadawano mi pytania... i co? Nagle się pojawiliśmy czy przyszliśmy spowrotem, jak pojawiło się trochę czasu na grę? ;)
Marek Kohn - dr hab. nauk prawnych, były prezes Partii Liberalno-Konserwatywnej, były premier Rzeczypospolitej Polskiej (2022), poseł na Sejm RP (2020-2025), senator II kadencji (od 2025).

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 16 cze 2017, 0:31

Bez urazy, ale nie da się zapieprzyć strony na cba.pl, choćby się nawet chciało (chyba, że byłyby filmy +18), więc jak chce Radziwiłł spamować, to co to za problem? ;)
Członek zarządu Partii Polaków. Poseł na Sejm II i III kadencji.

Dawniej:
Wicepremier, Minister Sportu i Turystyki, pełnomocnik do spraw reformy administracyjnej, prezes Partii Polaków.

Awatar użytkownika
Marek Kohn

Postautor: Marek Kohn » 16 cze 2017, 0:42

Nie chodzi o przyczynę techniczną, tylko po kiego diabła? :D

Zaraz się dowiem, że czepiam się, bo mi przeszkadza to w znaczeniu IG... xD To już bardziej rozumiem 5x eventy z koziej wólki podczas kampanii, niż 15x ten sam tekst :D

Bo ja też mogę zasypać w 300 miejscach ten sam tekst, pytanie tylko, czy o to chodzi? Rozumiem, że pomysł na akcję - OK, wrzucić w temat z FB. Zrobić event, że to jest szerokie (moim zdaniem, aż takiego by kręgu nie miało, bo ta sprawa raczej się do tego nie nadaje aż tak - co innego, gdyby to była aborcja, eutanazja, prawa kobiet czy zwierząt, bo to ludzi w społeczniościówkach mega rusza, ale łączenie instytucji średnio, ale okej - akceptuję, że mogło zrobić szum, bo ostre polityczne zwarcie) - i fine. Reszta to spamerka, tylko że mam wrażenie, że się odwraca sprawę dokładnie tak jak z Akademią - nie na zasadzie "ale po co spamować?", tylko "no przecież można, to CZEMU NIE spamować" (analogicznie nie "po co Akademia", tylko "a czemu NIE?", ale powiedzmy że w polityce taki absurd jest do przejścia, ale w normalnym funkcjonowaniu, jak czysto forumowa sprawa możan to sobie odpuścić) :D
Marek Kohn - dr hab. nauk prawnych, były prezes Partii Liberalno-Konserwatywnej, były premier Rzeczypospolitej Polskiej (2022), poseł na Sejm RP (2020-2025), senator II kadencji (od 2025).

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 16 cze 2017, 1:10

Wiesz, po części masz rację, ale powiedzmy sobie szczerze, że Radziwiłł ma do tego prawo, ja osobiście bym tego nie robił, zresztą czego nie robiliśmy dla gierek psychologicznych wide. Galicyjskość (Niemieckość) Kohna. Zresztą ja uważam, że czy w realnej polityce, czy tutaj trzeba stosować gierki psychologiczne, żeby być mocnym ;)

Dawniej:
Wicepremier, Minister Sportu i Turystyki, pełnomocnik do spraw reformy administracyjnej, prezes Partii Polaków.

Awatar użytkownika
Marek Kohn

Postautor: Marek Kohn » 16 cze 2017, 1:23

Ok, ależ proszę bardzo... Sam się nastawiam, żeby to był fajny argument, właśnie dla kolorytu... :D Tylko z punktu widzenia gry, argument o niemieckości Kohna puszczony w formie "cetereum censeo" przy każdym wystąpieniu w Sejmie powiedzmy, że ma sens. Fajny pomysł. Albo drugi - sam Wam teraz dostarczam kolejny (że bawię się Kohnem w rządzenie z tylniego siedzenia - sam przecież wyprodukowałem tekst w Newsweeku, gdzie piszę o wzywaniu ministrów na dywanik), który Laura celnie wykorzystała, komentując Millerem ;) Co ktoś z tym robi - jego sprawa, ale wklejenie czegoś milion razy jest kiepskie :D

Przecież dla twórcy jakiegoś nacjostronnictwa, fakt, że najpierw rządziła osoba z nazwiskiem Schmidt, a teraz w zasadzie nieformalnie Kohn, to jest przecież idealny punkt zaczepienia, możnaby fajnie zagrywać, a wklejanie bezsensownie tego samego tekstu jest bez sensu xD

Moim zdaniem, to bezsensowna spamerka :D Nie powoduje to u mnie zapluwania monitora, tylko w tym sensie irytację, że to śmiecenie :D Nie powoduje to u mnie, że się trzęsę, żadna z tego gierka psychologiczna, bo za duży jestem na to, irytuje mnie śmiecenie xD

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 16 cze 2017, 1:55

Ja powiem, że najważniejsze, żeby gra odbywała się w dobrej atmosferze, bo jak nie ma atmosfery, to gra padnie i tutaj sobie cenie atmosferę, bo z wieloma osobami tutaj zażarcie dyskutowałem w IG, a OG tutaj dyskutuję na luzie jak choćby z Laurą Novak. Jak ktoś takiej zasady nie rozumie, jak choćby Dobrzyńska/i (nie płaczę, że odszedł), to sorry, ale dla takich ludzi nie ma miejsca w grze, bo przede wszystkim powinien być szacunek do innych. Jak ktoś kogoś OG nie szanuje, to to prowadzi do rozpadu gier. Tyle ode mnie :)

Dawniej:

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 16 cze 2017, 21:55

Dobra, ostatecznie i nieodwołalnie rezygnuję, bo nie ma to najmniejszego sensu i nie ogarniam tej gry. Dzięki za grę :)

Dawniej:

Awatar użytkownika
Gniewomir Maj-Ołyński

Postautor: Gniewomir Maj-Ołyński » 16 cze 2017, 22:34

Co Ci znów nie pasuje w grze?
Gniewomir Maj-Ołyński - dr nauk humanistycznych z zakresu nauk o polityce, dziennikarz, menadżer kultury,
I wiceprzewodniczący Postępowych Demokratów, poseł na Sejm III i IV kadencji IV RP

Wróć do „Spamowisko”