#KohnTT:
Przeżyłem ciężki okres... Dziękuję za wsparcie. Wracam do polityki. Pierwsze wystąpienie - reforma podatkowa, która była priorytetem dla PL-K. #DamyRadę.
#KohnTT:
Przeżyłem ciężki okres... Dziękuję za wsparcie. Wracam do polityki. Pierwsze wystąpienie - reforma podatkowa, która była priorytetem dla PL-K. #DamyRadę.
#KohnTT:
Jan Radzwiłł wcześniej:Podatek od Funduszu Płac, to dobry pierwszy krok do całkowitej likwidacji podatku od pracy i zarabianych pieniędzy.
Jan Radziwiłł później:zaleciłem głosowanie przeciw temu projektowi
Poważna polityka...
Zdrówka!
#KohnTT:
@gmajolynski Nowak w kilka miesięcy obniżył deficyt o 20 mld. Za waszych rządów - wynosił ponad 60. Że ktoś taki jak Wy zajmował się budżetem... #wstyd
#KohnTT:
Nowa inicjatywa PL-K. Kalkulator podatkowy "IleZyskasz.PL". Super! #pelka
#KohnTT:
Oburzenie wyborców jest słuszne. Opozycja głosuje przeciwko temu, co wcześniej popierała. #wstyd
#KohnTT:
@FMS Fakty - w budżecie nie ubyło środków na edukację, pomoc społeczną, zdrowie. Deficyt spada. #IleZyskaszPL
#KohnTT:
@FMS Fakty - reorganizujemy te systemy. Wkrótce mniejszym kosztem - lepszy efekt. Oto chodziło ministrowi. #IleZyskaszPL
#KohnTT:
@FMS Przygotowujemy kompleksową reformę ochrony zdrowia. Zaproponujemy szeroką dyskusję. #DamyRadę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości