@ankaradziwill pisze:
Śmierć Piotra to nieodżałowana strata, będzie nam go brakować. Odszedł zdecydowanie zbyt szybko. Cześć jego pamięci.
Moderator: Anna Radziwiłł-Schmidt
@ankaradziwill pisze:
Śmierć Piotra to nieodżałowana strata, będzie nam go brakować. Odszedł zdecydowanie zbyt szybko. Cześć jego pamięci.
@ankaradziwill pisze:
Nie poddajemy się i prowadzimy kampanię do samego końca! #keepfighting #wybory2022
Anna Radziwił-Schmidt dodał(a) zdjęcie:
Na Wilanowie spełniłam dzisiaj swój obywatelski obowiązek, mam nadzieję że wy też jak najliczniej poszliście do urn
@ankaradziwill pisze:
Postępowi Demokraci drugą siłą w nowym Sejmie z 68 mandatami! Dziękujemy za zaufanie! #wynikiwyborów #drugasiła
@ankaradziwill pisze:
Gratulacje dla królewny Zofii i księcia Franciszka! #royalbaby
viewtopic.php?p=29622#p29622
Anna Radziwiłł-Schmidt dodał(a) zdjęcie:
Marta Fornero-Piotrowska nowym wicemarszałkiem Senatu - gratulacje!
Anna Radziwiłł-Schmidt dodał(a) zdjęcie:
Moja córka, Mette-Marit skończyłaby dzisiaj (3 października) 23 lata. Wiem jak to jest, kiedy traci się dziecko, najukochańszą osobę w życiu. Nie życzę tego nikomu. Myślami jestem z panem premierem Kohnem i jego rodziną, mam nadzieję że Zuzanna szybko powróci do zdrowia.
@ankaradziwill pisze:
Wotum w #Senat dla @Ryszkowska ledwo przyjęte. "Debata" znieważeniem izby i całego parlamentu. Niezbyt dobry start, pani premier.
@ankaradziwill pisze:
Życzę JKM i JKW jak najszybszego powrotu do zdrowia.
@ankaradziwill pisze:
Minister @Leszczyński nie raczył nawet przyjść na debatę w sprawie #wotumnieufności i zabrać głosu. Wstyd, panie ministrze!
Wróć do „Kongres na rzecz Demokracji i Postępu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości