Jeżeli mojego ego to posiadanie w jednej z największych partii 3 graczy to naprawdę wow
Nie widzę przerostu. To nie jest tak, że jest 5 graczy a gdzie indziej jeden, tylko mamy mieć 3 graczy. Z dużych partii rzeczywiście jest brak w ND (bo Grabowski jest sam). W PD masz dwie osoby. Na lewicy są dwie. W PiS dwie. Nie wiem dlaczego PiS miałby mieć zgodę na trójkę graczy, a nie PLK nie
Chyba dlatego tylko, że chcesz moje ego "podbudowywać", że ja z Wincentym możemy więcej niż trzech graczy gdzie indziej. To nie ja sobie buduję w takim razie ego, tylko Ty mi chcesz je zbudować. Chill
W dużych partiach - PiS, PL-K, ND, lewica czy PD powinno być relatywnie więcej graczy niż w mniejszych (jeżeli w ogóle robić jakieś "przymusowe" lokowanie, chociaż ja mu jestem generalnie przeciwny tak w ogóle, bo jak komuś się podoba jakaś partia, to w niej gra, może ona urośnie, może nie). To, że partii mamy tak dużo... to jest właśnie kwestia ego niektórych, ale połączenia robi się IG, a nie przy zielonym stoliczku
Kierowanie się ilością mandatów, jest trochę kiepskie, bo sytuacja się zmieniła, i dzisiaj to ND i PL-K są na czele. Nie ja decydowałem o tym w sondażach, to się stało działaniami w grze.