Dominik Danielewicz dla Superstacji :
Postaram się skomentować wypowiedź Janiny Dobrzyńskiej..
Podobno lewica szanuje wszystkich?, a to ciekawe.... a nazywanie nas "faszystami" to co jest, objaw szacunku?, obecna lewica to niestety czyste lewactwo..., którym zależy na okradaniu ludzi, i promowaniu zboczeń a żeby utrzymać się przy korycie, ktoś pewnie powie że ja każdą lewicę traktuje jak lewactwo. NIE, dla mnie prawdziwą lewicą byli ludzie z przedwojennej PPS(mimo że Piłsudski był największym rywalem Dmowskiego i zwalczał środowiska narodowe), czy w nie tak dawno Samoobrona, śp. Andrzeja Leppera...., ale nigdy ludzie z SLD, dawnej kontynuatorki PZPR......., to są czerwoni, niektórzy z nich nawet się nie wypierają że byli w PZPR..... , dziwne że tacy ludzie są w Polskim życiu publicznym, to jest smutne.... ale to uroki "przemiany ustrojowej"
Natomiast co do pani Wiśniewskiej, to powiem tak, niech pani powie dlaczego PIS, który najbardziej krzyczał o sfałszowaniu wyborów samorządowych w 2014, nie podjął poza krzykami, żadnej akcji, a nawet potępił manifestację i okupację PKW, co?, czekam na odpowiedź...., warto jeszcze dodać że pani Wiśniewska sama proponuje żeby SLD, wróciło do nazwy PZPR, to ja proponuje żeby pani Wiśniewskiej żeby wtedy sama wróciła do partii, w końcu sama była w niej...
Zresztą widzę że ostatnio są promowane coraz ciekawsze tematy zastępcze, i to co na raz bardziej żenującym poziomie.... ciekawe co będzie następne... to że jakiś poseł się rzygał w pubie?..