Nuda

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Re: Nuda

Postautor: Szamir DeLeon » 17 mar 2018, 0:32

Tak z ciekawości- dlaczego? :)

Awatar użytkownika
Aleksander Beski

Postautor: Aleksander Beski » 17 mar 2018, 0:44

Bo dobrze rządzi Słupskiem i myślę, że byłby tak samo dobrym gospodarzem Polski ;)
Aleksander Beski - Poseł IV kadencji, członek Rządzić Inaczej.

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 17 mar 2018, 0:49

Nie zajmowałem się głębiej Słupskiem, ale w gazecie znalazłem gdzieś artykuł (oparty głównie na zeznaniach anonimowych pracowników :lol: ), gdzie pisali, że on jest głównie maskotką Słupska, że większość robi reszta (wiceprezydenci czy zwykli urzędnicy). Tam było więcej zarzutów.
Tylko to znalazłem:
http://plus.gp24.pl/wiadomosci/a/prezyd ... a,12204409
Ile w tym prawdy- nie wiem, nie sprawdzałem dokładniej, ale na pewno wypadałoby z lekkim dystansem podejść do wielkości niektórych osób kreowanych przez media ogólnopolskie ;)

Awatar użytkownika
Aleksander Beski

Postautor: Aleksander Beski » 17 mar 2018, 0:55

https://plus.gp24.pl/wiadomosci/a/dwa-l ... u,11584628 A tutaj jednym z minusów jest "Rozregulowanie pracy ratusza przez zmiany i zlecanie zadań zewnętrznym firmom"
No super minus xD
Aleksander Beski - Poseł IV kadencji, członek Rządzić Inaczej.

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 17 mar 2018, 0:59

Może wyrażają głębokie zaniepokojenie, że te zewnętrzne firmy będą miały dostęp do poufnych danych. Też nie wiadomo czy w tym outsourcingu są zapewnione odpowiednie warunki dla pracowników. Może też się okazać, że kooperant jest niesolidny- coś zmajstruje (Słupsk dostałby pewnie odszkodowanie, ale cały mityczny wizerunek miasta poszedłby się ...) :lol: Co dokładniej siedziało w głowie redaktora- nie wiem ;)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 17 mar 2018, 2:37

Tyle, że apropo Biedronia, to jeżeli wystartuje w prezydenckich, to już sobie wyobrażam pompowanie baloników, że jak Lech wygrał będąc prezydentem miasta, to Biedroń też wygra i obstawiam, że ten balonik pęknie ;) Co do Guziała i Piechny-Więckiewicz, to patrząc na ich działalność, to nie sądzę, że mają w ogóle ambicje, żeby być liderami lewicy.
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 17 mar 2018, 3:29

Ten moment, kiedy spóźniasz się ze zgłoszeniem Piotra Spyry o 2 minuty, bo nie zorientowałeś się, że jednak nie ma limitu... :lol:
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 17 mar 2018, 3:36

Jest limit- ZL i nasi koalicjanci go wprowadzili :lol: Na pewno nie zagłosowalibyśmy za drugim kandydatem PL-K-PPol ;)

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 17 mar 2018, 8:29

og; Może jeszcze ktoś ma jakieś uwagi, propozycje :lol: Chyba wybieramy tak jak wcześniej- ilu będzie miało większość- tylu będzie wicemarszałków (pewnie wybierzemy wszystkich kandydatów. To jest też małe ułatwienie dla graczy- nie muszą czekać z debatą aż wicemarszałek ją zacznie).

No jednak tu sugerowałeś co innego :D

Poza tym zawsze Święcicki może wrócić, także tego :D

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 17 mar 2018, 14:42

Nie podejrzewałem, że ktoś jeszcze będzie chciał wicemarszałka :lol: Sześciu wicemarszałków to bardzo dużo. Poza tym, potrzebowalibyście naszego poparcia- poseł może poprzeć tylko jedną kandydaturę.
Jak Święcicki wróci to powinniście się jakoś dogadać ;)

Wróć do „Spamowisko”