Czy jesteś za zbanowaniem Krzysztofa Hansa?

Wszystko o wszystkim.

Czy jesteś za zbanowaniem Krzysztofa Hansa?

Tak
11
52%
Nie
10
48%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Re: Czy jesteś za zbanowaniem Krzysztofa Hansa?

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 16 kwie 2018, 22:40

Czasami się zastanawiam, czy Hans nie gra tutaj dla beki :D
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Postautor: Krzysztof Hans » 16 kwie 2018, 22:46

Nie gram dla beki :)

Awatar użytkownika
Aleksander Beski

Postautor: Aleksander Beski » 17 kwie 2018, 15:46

Gdyby grał dla beki, to by zrobił Partię Fanów Eurowizji xD
Aleksander Beski - Poseł IV kadencji, członek Rządzić Inaczej.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 17 kwie 2018, 17:03

No jednak na SatKurierze jest dużo rozsądnieszy, czy na mikronacjach, więc po prostu zastanawia mnie to :D
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 26 kwie 2018, 17:04

Krzysztof Hans pisze:Arlena Gacewska odpowiada Łukaszowi Wójtowiczowi:
Myślę że idea jest wykonalna wystarczy tylko chcieć, mieć na to pomysł (a takowy posiadam) oraz pozbyć się lokalnego egoizmu.
Plan miasta byłby następujący:
Obrazek
Zaś swój teren obejmowałby przez kilka lat według niniejszego planu (kolory brązowy a potem pomarańczowy a potem według potrzeb i zainteresowania obszary oznaczone kolorem żółtym za wyjątkiem Gierałtowic,które do miasta weszłyby razem z Będzinem, Sławkowa który byłby od razu w etapie pomarańczowym oraz Kalet które byłyby jednak w strefie zielonej oznaczających beneficjentów aglomeracji którzy to ewentualnie mogliby do niego dołączyć w przyszłości gdy zajdzie taka potrzeba) :
Obrazek
Całość projektu ma nawet już swoje logo które wygląda następująco:
Obrazek
Od strony wojewódzkiej wyglądałoby to tak źe miasto podzielone administracyjnie byłoby na dwie części - śląską i zagłębiowską które między innymi od strony finansowej zasilałyby całe miasto. Korzyści byłyby w ten sposób dla wszystkich niezależnie od tego w jakim województwie się znajdują.

Hans powinien pobyśleć nad zmianą nazwy partii na "Mam w dupie prawo". Frasyniuk na pewno by ją poparł :lol:

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 09 maja 2018, 17:49

Skoro GM nie pozwolił na puszczenie Eventa, to podzielę się pewnym spostrzeżeniem od Hansa xD

Obrazek

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 09 maja 2018, 20:01

Bo to co jest irl, to nie powinno iść ig. Tak samo jakby były eventy za to co napiszesz w Nudzie :lol: Ciekawe czy Shaded wyrzuciłaby Wójtowicza gdyby był artykuł "Wójtowicz knuje przeciwko przewodniczącej" :lol:
Też uważam, że nie powinieneś udostępniać swojej rozmowy z Hansem czy informacji o nim- być może nie życzyłby sobie tego.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 09 maja 2018, 20:48

Czy Nowak dyskutował podobny event ze Święcickim? No nie wiem ;)
viewtopic.php?f=7&t=2&start=810#p28468

Też nie zrobiłem tego celowo, bo najpierw napisałem mu, żeby mnie nie popierał, bo mi to jedynie zaszkodzi, więc chciałem mu dać do zrozumienia, że mówienie o rzeczach kompletnie niepopularnych nie da mu z tyłka Bóg wie jakiego poparcia, to zaczął z tematem, że zmieni kodeks wyborczy pod siebie xD Kumam, jest wolność poglądów, ale jak ktoś jest autorytarny, to coś tu jest nie tak...

Awatar użytkownika
Szamir DeLeon

Postautor: Szamir DeLeon » 09 maja 2018, 21:09

Rzeczywiście, bywają lekkie odstępstwa od tej zasady. ;)
Może zmieni Kodeks wyborczy właśnie tak, żeby były JOW'y :lol: Nie napisał dokładnie jakie to będą zmiany, więc może nawet zwiększy liczbę radnych razy 10 :lol: Tutaj już musimy poczekać.

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 09 maja 2018, 21:16

Co do tamtego eventu, to jednak wiadomość od Święcickiego do Nowaka została wysłana na forum, a nie poza nim.

Wróć do „Spamowisko”