Akcja Cyfryzacja

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Katarzyna Kajkowska

Akcja Cyfryzacja

Postautor: Katarzyna Kajkowska » 29 sie 2022, 15:57

Od pewnego czasu pracuje nad pewnym projektem a mianowicie „Akcją Cyfryzacja" która to będzie przeprowadzona w naszej grze i połączona z specjalnym tematem na temat nowinek medialnych.
Będzie to przełączenie radia i telewizji naziemnej do wyższej generacji. Jeżeli będziecie mieli jakieś pomysły w tej kwestii to byłbym za nie wdzięczny w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2022, 13:50 przez Katarzyna Kajkowska, łącznie zmieniany 20 razy.
Obrazek
Katarzyna Kajkowska
Więcej Słońca!

Awatar użytkownika
Ignacy Schmidt

Re: Akcja Cyfryzacja

Postautor: Ignacy Schmidt » 29 sie 2022, 19:03

@GM, do usunięcia.

Awatar użytkownika
Katarzyna Kajkowska

Postautor: Katarzyna Kajkowska » 29 sie 2022, 21:22

A dlaczego? Tym razem mam plan do swojego pomysłu i chciałbym go zrealizować skoro z aktami prawnymi mi nie wychodzi.
Obrazek
Katarzyna Kajkowska
Więcej Słońca!

Awatar użytkownika
Iwona Malinowska

Postautor: Iwona Malinowska » 29 sie 2022, 21:41

Bo z całym szacunkiem, ale im dalej w las, tym coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie powinieneś się zajmować tutaj niczym, czyt. Odejść po prostu. Ja sam pewnie znalazł bym czas na granie (sam znam poszczególne osoby, które by wróciły do grania), ale mnie i te osoby (Rawski, Dobrzyńska i Jaśniewicz) zniechęcasz do grania, coraz głupszymi pomysłami na media w szczególności.
Prezes Ruchu Konserwatywnego, wicemarszałek Sejmu RP, była wiceprzewodnicząca Sejmiku Województwa jurajsko-dąbrowskiego

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 29 sie 2022, 22:25

W Spamowisku można wrzucać dowolne tematy.
Oczywiście te sprawy medialne nikogo nie interesują, ale to nie znaczy, że Katarzyna Kajkowska nie może ich podejmować, z marnym skutkiem dla poparcia dla Naprzód. To, że teraz w grze niewiele się dzieje poza inicjatywami Naprzód wynika głównie z tego, że mamy mało aktywnych graczy.
Rzecz jasna zachęcam Kajkowską do zajmowania się tematami, które są bardziej interesujące dla innych graczy czy, mówiąc bardziej ig, dla elektoratu.

Awatar użytkownika
Katarzyna Kajkowska

Postautor: Katarzyna Kajkowska » 29 sie 2022, 23:35

To też mam w planie. Rozważam zresztą kilka fajnych projektów.
Tematyka medialna będzie w tle co pozwoli podejmować inne tematy.
@Iwona Malinowska Jak znasz to pisz. Im więcej tym lepiej. Ja też chętnie tak jak kiedyś Lichtenbergowi przekaże stery nad partią.
Obrazek
Katarzyna Kajkowska
Więcej Słońca!

Wróć do „Spamowisko”