Kwestie medialne

Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
Katarzyna Kajkowska

Kwestie medialne

Postautor: Katarzyna Kajkowska » 17 wrz 2018, 20:16

Po głębszym pomyśleniu podjęłam decyzję o wycofaniu się z eventów dotyczących mediów ale z drugiej strony bardzo chciałabym wprowadzić ich zagadnienia do gry bez konieczności posiadania eventu o tym. Czy zatem istniałaby taka możliwość :)
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2022, 10:58 przez Katarzyna Kajkowska, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Katarzyna Kajkowska
Więcej Słońca!

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Re: Kwestie medialne

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 09 paź 2018, 22:41

Że tak się wypowiem co do tych ustaw medialnych:

Ustawa o wydarzeniach to istne WTF. Likwidujesz większość sportów, żeby była Eurowizja :D To może ja dla jaj dodam F1 i MotoGP? #KrzysztofWoźniaklubitona107
Jeszcze co do tej przeróbki mojej ustawy Must Curry. No cóż, pisałeś, że jesteś zdecydowanym przeciwnikiem sieciowania mediów. A tutaj zrobiłeś takie przepisy, że szkoda gadać.
No i ta poprawka o powstaniu tych kanałów TVP to istny interwencjonizm, nie rozumiem dlaczego udajesz kogoś kim nie jesteś, gdzie jesteś socjalistą.
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Awatar użytkownika
Katarzyna Kajkowska

Postautor: Katarzyna Kajkowska » 09 paź 2018, 23:03

Sporty zostają takie jakie są - bazowałem się na realnej ustawie w tym zakresie. Co do must carry to tutaj chodziło mi o pełne odtworzenie oferty cyfrowej po stronie radia i telewizji. Ustawa o kanałach międzynarodowych to furtka na przyszłość.
A co z resztą ustaw?
Obrazek
Katarzyna Kajkowska
Więcej Słońca!

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 10 paź 2018, 14:55

Ja bym wywalił do kosza wszystkie, bo np. Ta o cyfryzacji jest sprzeczna z konstytucją.

No te ważne wydarzenia, to zrobiłeś przepisy tak, że tamte sporty, co zostały wprowadzone w 2014, to by wyleciały. Przeczytaj jeszcze raz jak wyglądają techniki prawodawcze. Swoją drogą i tak ta lista jest do przerobienia nawet teraz irl, bo np. Teraz nie rozumiem po co są biegi kobiet po zakończeniu kariery przez Kowalczyk :lol:
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Awatar użytkownika
Katarzyna Kajkowska

Postautor: Katarzyna Kajkowska » 11 paź 2018, 1:30

Co do listy to dodaje pole dla ciebie. Sam przerobiłam projekt ustawy. Czemu ustawa cyfryzacyjna jest sprzeczna? :)
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2022, 11:10 przez Katarzyna Kajkowska, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Katarzyna Kajkowska
Więcej Słońca!

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 11 paź 2018, 12:02

Pisałem już 50 razy. 51 nie będę powtarzał.

Awatar użytkownika
Katarzyna Kajkowska

Postautor: Katarzyna Kajkowska » 12 paź 2018, 14:59

Mam na ten temat inne zdanie bo jeżeli byłoby tak jak mòwisz to sprzeczna z ustawą byłaby też ta ustawa z 2011 roku.
Sam pomysł w zasadzie nie jest zły - wystarczy go tylko dostosować do konstytucji.
Obrazek
Katarzyna Kajkowska
Więcej Słońca!

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 12 paź 2018, 19:25

Tylko, że tamtej ustawy nikt nie zgłosił do TK. Ja pewnie już bym to zrobił xD

Awatar użytkownika
Katarzyna Kajkowska

Postautor: Katarzyna Kajkowska » 12 paź 2018, 19:41

Ja dla pewności bym zgłosiła.
Obrazek
Katarzyna Kajkowska
Więcej Słońca!

Wróć do „Spamowisko”