Komentarz:
Nasza pracowitość, której pan nam nie może odmówić, zezwala nam na krytykę wobec innych.
A pani dołączyła do tej pracowitości też krytykę jeśli tak to nie odmówię wam tej pracowitości.
Wiem, ale i tak krytyka to u was przeważa.
Już za trzy dni przyjadę do swojego rodzinnego miasta czyli Łodzi. Harmonogram dnia:
11:30 - 13:00 Spotkanie z pielęgniarkami, lekarzami oraz chorymi w Instytucie Centrum Zdrowia Matki Polki.
13:30 - 15:00 Obejrzenie postępów budowy stadionu Widzewa Łódź
15:15 - 17:30 Spotkanie z mieszkańcami Łodzi
18:00 - 19:00 Spotkanie z Prezydent Miasta Łodzi
Następnie przyjadę do Bełchatowa. W tym samym dniu Jacek Żalek przyjedzie do Białegostoku, Księżniczka Zofia Anna Czetwertyńska spotka się z mieszańcami w Łodzi. Następnego dnia Adam Czartoryski spotka się w Legnicy z obywatelami.
Byłem dzisiaj na treningu nowego Widzewa i no cóż pracują tak jakby chcieli awansować do III ligi i to się może podobać. Mam nadzieje, że te 50 tysięcy złotych które przekazałem z swojej kieszeni nie pójdzie w błoto i awansują w tym roku. A już jutro zawitam do Bełchatowa Harmonogram Dnia:
12:00 - 13:30 Spotkanie z pracownikami Kopalni Węgla Brunatnego Bełchatów
14:00 - 15:00 Wizyta w Elektrowni Bełchatów
15:00 - 17:00 Spotkanie z mieszkańcami Bełchatowa
Chciałbym też poinformować, że w szkołach byliśmy legalnie, ponieważ podczas naszego pobytu w szkołach trwały zajęcia z zakresu edukacji obywatelskiej polegających na upowszechnianiu wśród uczniów wiedzy o prawach i obowiązkach obywatel.
Porażka boli najbardziej jak się przegrywa minimalnie. 1% i Edward Siarka został by senatorem, ale trudno.
Chciałbym pogratulować posłom z Platformy Obywatelskiej, Sojuszu Lewicy Demokratycznej i Polskiego Stronnictwa Ludowego, że mają gdzieś bezpieczeństwo Polaków i nie chcą dać im bronić własnego domu przed bandytami. Zaraz powiecie, że to może ułatwić tym bandytom zdobycie broni, ale powiem wam, że nie macie racji bo ci bandyci i tak i tak zdobędą tą broń.
Wróć do „Partia Liberalno-Konserwatywna”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości