Postautor: Anna Radziwiłł-Schmidt » 19 sty 2018, 16:05
Monika Rosa dodał(a) zdjęcie:
Dzisiaj aktywna kampania w Zabrzu. Dziękuję wszystkim mieszkańcom miasta, którzy zgodzili się ze mną porozmawiać i zadeklarowali, że oddadzą na mnie swój głos. Obiecuję, że nie będzie on zmarnowany. Zachęcam do głosowania. 19 października, w okręgu wyborczym nr 33 postawcie krzyżyk przy moim nazwisku
Karolina Młynarczyk dodał(a) zdjęcie:
Tysiące uściśniętych dłoni, setki rozmów, to tylko niektóre efekty moich spotkań w Radomiu, Starachowicach, czy Ostrowcu. Bardzo dziękuję mieszkańcom tych miast, że podzielili się ze mną swoimi problemami. W ciągu mijającej kadencji, jako senator, starałam się rozwiązać bardzo dużo problemów moich wyborców, po wyborach chciałabym kontynuować tą pracę. Moje biuro senatorskie było zawsze otwarte dla mieszkańców, często miałam tutaj dyżury i mogli oni ze mną osobiście porozmawiać. Nigdy się nie ukrywałam i byłam w swoim okręgu zawsze obecna, nie tylko w czasie kampanii. Zachęcam do oddawania na mnie głosu już 19 października!
Anna Radziwiłł-Schmidt - sekretarz generalna NATO (od 2032).
Premier RP (2015-20; 2028-32), szefowa PE (2027-28), szefowa AFET (2024-2027), wicepremier, MSZ (2021-22), liderka PD (2021-24; 2030-32).